Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: uşaklıların tanışma yeri
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7
bundan sonra uşagın adını daha cok duyualım beyler insallah bekletilerimiz bosa cıkmaz.
evet olsunda uşakdan olsun artık.aramızdada köpeklerimizi atabiliriz..meydanlara gitmeden.......ersin iyi olduda birbirimizide daha iyi tanışıp toplu gitmek var meydanlara..
evet haklısın hikmet herkez bir biriyle iyice kaynaşması lazım kimde ne var bilmek hepimiz icin iyi olur. biara bi organizazyon ayarlıyalım tüm uşaklılar olarak buluşalım nasıl olur
slm arkadaşlar
bende sivaslı pınarbaşındanım
selamünaleyküm uşaklı arkadaşlar, biz uşak merkezden eşref ve aliosman kardeşler, uşaklı oskar, uşaklı pars, uşaklı çakır, uşaklı cinayet, uşaklı boranın sahipleriyiz. 5 tane erkek 2 tane yetişkin dişi ve 2 erkek eniğimizle her zaman uşaklı arkadaşlarımızın yanında ve arkasındayız. bir çoğu uşaklı arkadaşlarımızla tanışıyoruz fakat aranızda bir kaç tane tanışmadığımız arkadaşımız var inşallah onlarlada tanışmak nasip olur. ayrıca bu işe gönül veren internet ortamına takılmayan bir çok arkadaşımız var.her zaman herkeze kapımız açık arkadaşlar bekleriz. fakat sizlerden bir ricamız var meydanlara gittiğimizde görüyoruz ki bizden başka uşaktan köpek getiren yok uşağın adını duyurmak istiyorsak, iyi veya kötü bir buçuk yaş ve üzeri bütün köpeklerimizi sahalara getirelim unutmayalım ki sahalarda her köpeğin kendine göre kendi yaşında bir rakibi vardır. her zaman her yerde cesaretli olursak bu iş olur arkadaşlar.
selam arkadaslar bende merkezden fatih bendede 1 erkek 1 dişi var.Bende Eşref ve Ali Osman abıme katılıyorum Usaklılar olarak meydanlara daha cok köpek götürmemiz lazım.Aslında Usakta güzel köpeklerimiz var ama birazda cesaretimiz lazım arkadaslar..Bu arada cok güzel bi konuya değinmişsiniz tesekkurler...
yeni seneki maçlarda birlik olalım maçlara yakın zamanda organize olup toplu bir şekilde gidelim....ilerde buralardada bir organize yapabiliriz.....eşrefde bu meydan dövüşlerinde bizden eski..cevreside var....ne kadar cok toplanırsak aramızdada idmanlık dövüşler yaparız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7