Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Bu " KENNEL " nedir yav?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Her yerde hani bi " KENNEL " ibaresi var ya nedir bu ? ZIRT KENNEL , PIRT KENNEL... vs vs . 2 - 3 köpeği toplayan kendini TESİS sanıyor. Gerçekten emek veren , gerçekten çiftlik kurmuş insanlara ayıp oluyor .
Çok doğru bir tespit, hele biri var yeni katılmış bu kervana adını yazmayım X KENNEL bi kaç tane köpeği var kendine sanki çiftlik kurmuş KENNEL i yapıştırmış hemen sonuna bu bir özenti , ezikliktir . KENNEL ne yav türkçe adam akıllı yazsanıza.
Haklısın Mahir ben de zaten bunlara istinaden bu konuyu açma gereği duydum . Adamlar nerdeyse çiftlik kurmuşlar , birsürü köpekleri var onlara ayıp oluyor valla ama onlarda keşke KENNEL demeselerdi yabancı kelime nedir yav ?
Aynen doğru teşhis
Her gün yeni bir KENNEL görüyorum ilginç ilginç isimleri var tam komedi yav, amaçları ne ki acaba çok merak ediyorum.
yigit_50; ben sana yardimci olayim madem cok merak ediyorsun. 'kennel' ingilizce bir kelimedir. anlami; 'köpek evi' 'köpek kulübesi' vs. anlamina gelir. üyeler ve köpek severler köpeklerine istediği ingilizce yada başka bir dil söyleyebilir kullanabilir tercih ve zevk meselesi site kurallarımıza uygun olmayan bir kelime degildir. her gün bir kennel görüyorsan ve rahatsiz oluyorsan çıkıs yaparsin bir daha girmezsin olur biter ayni sekilde baska yerlerde de görüyorsan bir sekilde görmemeni saglayabilirsin.

kennel yazanlarin amaclarini bilmiyorum ama senin amacini yazayim. canın sıkılmıs dikkat cekmek insanlari kendince kücük düsürmek, tartismak icin kendine mazeme ariyorsun asıl komedi olan senin yazdiklarin.
eğer beni yine atmaya kalkmazsan siteden sana birşey söyleyim burası özgür bir platformsa , hakaret de etmiyorsam kimseye düşüncelerimi sorgulayamazsın . Ben senin çevrendeki sus pus, pısırık ve yalaka insanlardan değilim, çocuk da değilim senin gördüğünden daha çok köpek görmüşümdür ve de daha iyi anlarım köpekten. Eğer dobra ve özgür bir siteyse bura bu mesajımı silme ve siteden atma bütün insanlar görsün, kal sağlıcakla.
Sayfalar: 1 2