Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uyuz ve egzama(deride kizariklik)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
İvomec vur usta 2 Gr 13-15 gün arayla sonra hayvanın yattığı yere mazot dök bir de blotic diye bir ilaç var dış parazit/asalaklar için bu ilacı eczaneden al kullanım talimatına göre suyla karıştır ve hayvanı 2-3 günde bir bu ilaçlı suyla yıka hastalık geçecektir köpek de birden kendini toplayacaktır
egzamanın uyzuzlukl hıç bır bağlantısı yoktur. egzama kara çiğer yağlanmasından meydana gelır çok besın yuklemesı yapıldıpı zaman sporsuz kaldımı egzama sürpriz olmaz. tedavısı öyle zor da değil egzama çıkan yerı normal derıyle arasını açaçacaksınız yanı yayılmaması ıçın traş edeceksınız yaranın etrafını sonra yaraya bepanthol krem vazalın sureceksınız ayrıca sabah akşam avıl ampul ete vuracaksınız gunde 5 gram antıbotık 1 hafata boyunca 2 gun arayla dekort vurackasınız ete 1 hafta da hıç birşey kalmaz.
Maşallah
valla ivomecek f bunun hakkından gelir 3-4 gr
(24-06-2019, Saat:10:48)cerr4h Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]egzamanın uyzuzlukl hıç bır bağlantısı yoktur. egzama kara çiğer yağlanmasından meydana gelır çok besın yuklemesı yapıldıpı zaman sporsuz kaldımı egzama sürpriz olmaz. tedavısı öyle zor da değil egzama çıkan yerı normal derıyle arasını açaçacaksınız yanı yayılmaması ıçın traş edeceksınız yaranın etrafını sonra yaraya bepanthol krem vazalın sureceksınız ayrıca sabah akşam avıl ampul ete vuracaksınız gunde 5 gram antıbotık 1 hafata boyunca 2 gun arayla dekort vurackasınız ete 1 hafta da hıç birşey kalmaz.

Kardeşim telefon numaranı gonderirmisin
Sayfalar: 1 2