Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Nerden alayım ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Kangal alıcam , şimdilik bir chiwawa , bir staffordshire terrier im var.Kangalda alıcağım. Acaba "Kangal Türk" mü yoksa "Tigem" den mi alayım ? Cevaplarınız için şimdiden teşekkürler.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Yardımcı olursanız sevinirim.
kardeşim İnternetten falan alma sakin.git yerinde gör.kangaldan anlamiyorsan anlayan biriyle beraber git.tek başına alacaksanda bahar ayında gel benim disi lerden seç al .babalarının yiktiklari kurtları gör.babalarının analarinin ahlaklarini gör .selametle
Bi kere saf kangalmı coban kopegımı alacagına karar ver tr kangaldakilerin nerdeyse tumu coban kopegi kangal daha ince daha kısa atletik kopekler cobanlar daha kalın buyuk kopekler bogus icnmi gorsellik içinmi alacagınada karar ver cogu zaman ikisi aynı anda olmuyor ve kesinlikle bi dostun olsun yoksa kopegin dibinede gitsen sokak kopegini eline verip gonderirler biz soyluyoruzda kazıklanmıyormuyuz hala bayrak bizde ama bu işe hayatını verenler bile kazıklanıyor cok dikkatli olSmile))
(06-01-2015, Saat:01:47)büyükada Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Bi kere saf kangalmı coban kopegımı alacagına karar ver tr kangaldakilerin nerdeyse tumu coban kopegi kangal daha ince daha kısa atletik kopekler cobanlar daha kalın buyuk kopekler bogus icnmi gorsellik içinmi alacagınada karar ver cogu zaman ikisi aynı anda olmuyor ve kesinlikle bi dostun olsun yoksa kopegin dibinede gitsen sokak kopegini eline verip gonderirler biz soyluyoruzda kazıklanmıyormuyuz hala bayrak bizde ama bu işe hayatını verenler bile kazıklanıyor cok dikkatli olSmile))

Big Grin Big Grin
Yorum ve cevaplarınız için çok teşekkür ederim , ağzınıza sağlık. Köpeği zevk için bakıyorum , yeterli alanım var boğuş falan yaptırmıyorum ama köpeklerim antrenmanlı. Big Grin
Çobandan al wearyfeat ideal köpekleri sana temin eder. Hepsi arazide görev yapan köpekler.

Eğer boy pos yakışıklılık diyorsanda gözünle gör 4 5 ayı doldurmuş bir enik al, yoksa çok kolay aldatırlar seni...
türkiyedeki bilinen kangalcilar dahilmi bu kaziklama olaylarina??
Sayfalar: 1 2