Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: ne yaptıysam ic parazit hapı yutturamadim yardım lütfen ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
benimkiler de yutmuyo tavuk göğsünün içine koyuyorum sarıp veriyorum yutuyolar öyle dene bide
Öncelikle ağzını açtırmayı deneyeceksin (gerçi açtıramıyorum demişsin ama), sen hapları boğazına kadar atacaksın, bir kişi de ağzına su boşaltacak.
Başka bir yol, ete veya sosis vb hapı sarıp öyle vermek. Burda da eti çiğnemeye başlarsa, hapın tadını alıp, hapı ayırabilir.
başka bir yol, süt, et suyu veya hoşuna giden sulu bir yiyecekte hapı eritip öyle vermek.
yemegin icinden hapi secip cikariyorsa bi eczaneye git Kontil srup al onu siringa ile agzina sik parazit icin oda
küçük bi et parçasının içine sakla tek seferde yutar bazı aksi köpekler için madem hapı yutmuyor iğne yapacaksın oda olmazsa bağlayıp al ulan sana diyip fitil sokacaksın Smile ilk seçenek genelde başarılı olur.
Herkese merhaba, benim de başıma geldi.Hain köpek bulup bulup çıkardı.Sosis meselesi çok pratik.Ama sosise de dikkat etmek lazım Smile
Marketten, hatta tansaşın kendi markası ile hazırlattıklarından aldım ucuz olsun diye.Artık içine ne koyuyorlarsa köpek bir türlü yemedi.Adeta lastik gibi.Çıkarıp çıkarıp oyun oynadı.Smile
Et ve yağ parçalarıyla yumru yapıp içine koydum, çiğnemeden yuttu bu sefer Smile
Dektomax haptan etkili.dektomax vurun.kas ici bir gram
Kasaplardan dalak alıp avuç içi kadar kesip dalak içini bir bıçakla del hapları içine koyup verebilirsin. Dalak yumuşak et parçasıdır. Köpek dalağı çok çiğneme ile uğraşmaz yutar. Et sosis bunlar sert olduğu için hap içinden çıkabilir.
Sayfalar: 1 2