Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Cesur - Cevriye'nin çocukları
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Merhaba arkadaşlar, foruma yeniyim ve açıkcası köpekler hakkında da çok bilgim yok. Belki sizlere danışabilirim diyerekten üye oldum.

Resimlerini gördükleriniz Cesur ve Cevriye'nin çocukları. 6 tane eniğimiz var ve şu anda 50 günlükler. Bu enikleri zamanla etrafa vereceğiz lakin annelerinden vakitsiz ayırmak istemiyoruz. Sizce ne kadar sonra enikleri vermeye başlayabiliriz?

Ankara'lıyım.

[Resim: 1.jpg]

[Resim: 2.jpg]

[Resim: 3.jpg]

[Resim: 4.jpg]

[Resim: 5.jpg]

[Resim: 6.jpg]

[Resim: 7.jpg]

[Resim: 8.jpg]

[Resim: 9.jpg][/flsh][/imgs]
maşallah dişi süper annelik yapmış eniklere tosun gibi bakmış. sahiplendirme konusunda şuan bile verilebilirler sütten kesilmelerine az bir zaman kalmış. biraz daha besleyip verebilirsiniz yakında anne sütten keser. fakat önemli olan yavrulara gerçekten içinde hayvan sevgisi olan yuva ayarlaman. gözün arkada kalmasın yavrularada ömür boyu iyi bakılsın. insan gibi köpeğinde kadersizi olabiliyor Smile kulubeye 2 metre zincirle bağlanıp günlerce ekmek su bekleyebiliyorlar. ayda birde zinciri kırarsa gezip dolaşıyorlar bu yüzden vereceğin insanı iyi seçin derim
evet egeli haklısın, inan yavrulara kıyamadığımızdan akşam vakti 40 km yol yapıp besleyip geri geliyoruz. bizim böyle üzerine titrediğimiz eniklere kötü bakılırsa dayanamayız.. İnşallah içlerinde gerçek hayvan sevgisi olan birilerini bulabiliriz.

gerçekten tosun gibiler ama Smile
emmeyi bırakana kadar emdirin derim ne kadar çok emerse o kadar kemikli olur iyi kemik sağlam iskelet demek. anayı iyi besleyin bol süt verebilsin