Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Büyükbaş hayvancılık ve Kangal
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Selam arkadaşlar büyükbaş hayvancılıkla uğraşıyorum ahırımı koruması ve tabi bana dost olması için bir köpek almak istiyorum.Aklımda Kangal var fakat genelde Kangalı belgeseller vs olsun küçükbaş sürülerini korurken görüyorum.Kangal büyükbaş hayvanları gütme ve koruma için uygunmudur? Ben sadece ahırı ve çevresini korumasını istiyorum.Büyükbaş hayvanlara uyum sağlayabilirmi acaba??? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
Her köpek her hayvana uyum saglar. Köpekde lider sen olduksan sonra herşeye ve heryere uyum sağlar hocam tek sıkıntı çıkmaz.
kangal idealdir
(29-08-2014, Saat:05:18)SFKZTRK Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Her köpek her hayvana uyum saglar. Köpekde lider sen olduksan sonra herşeye ve heryere uyum sağlar hocam tek sıkıntı çıkmaz.


Araştırdım çoban köpekleri her türlü çiftlik hayvanına uyum sağlarmış.Sonuçta alışmaya bağlı hiç koyun görmemiş bir Kangal ilk kez görünce tabiki garipser.Kangal belgesellerinde köpeklerin küçüklükten beri davarda olduğunu söylüyorlardı.İlginiz için çok teşekkür ederim.

(30-08-2014, Saat:02:42)1tural1 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kangal idealdir


Benimde gönlümden o geçiyor sizede çok çok teşekkür ederim.
O garipseme durumunun olma ihtimali cok az hocam çoğunda olmaz hatta saf kanlarda Çoban Köpeği oldukları için bu iş doğalarında var yinede yavrulukdan belli koyunla büyümüş kangal kadar olamaz ama kısa sürede ulaşır oraya kadar
100 110 baslık mandıramız var nerden baksan içerideki malın degeri 400-450 milyar bu neden le kendi besledigim kangallarımı ahırın belli noktalarına bagladım betondan kulubelerini yaptım aksam agırda is bittikten sonra zincirlerini 8-9 metre uzun bırakıyorum 24 saat guvende oluyor en ufak sıkıntıda haberdar oluyorsun tavsiye ederim