Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Konyadan Corç
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(25-02-2010, Saat:06:26)Z A Z A Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(25-02-2010, Saat:04:06)söfer Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaşlar nedense tokinin maşlarını savunan nedense zazaya düşüyor ve savunurken oraya buraya vurarak tokinin maşlarını bence hakan bilader savunsun zazanın kendi itini cıkarsında göreli birde varısada vidyosunu atsın herkeze saygılar

Toki ile alakam kalmadığını, 7 düvele duyurdum. Sen duymamışsın kardeş. Ayrıca eniğimiz var, zamanını bekliyoruz. Meydana indirdiğimizde o konuşacak, yensede yenilsede adabı ile yapacağına inanıyoruz. Zamanı gelince yensede yenilsede korkmadan videosunu paylaşmaktan çekinmeyiz. Meydana düşen acıya razı olur. Sanada Saygılar.

(28-02-2010, Saat:12:14)toki Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]zazanın herzaman itide var köpegide var beyler ben reklamı sevmem ancak zevkimi gideririm çünkü tokiye madi gücü yetecek yok bu alemde o yüzden maçlarını vermiyorum zaza benim yegenim

YİNEDE TOKİ İLE BAGLANTIMI KESTİM DİYORUM . . BASKADA NE DİYEYİM BENLİK BİRŞEY KALMADI NEYSE BANA BİRŞEY YAZMA . . .
arkadaşım corç 10 numara benim de izlediğim gördüğüm kadar rakip tanımıyorum corca
hastayım corc a çok süper köpek
(07-04-2010, Saat:11:56)fidalfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]konyada kaç baş köpek var bende şaşırıyorum karapınarlı olarak.köpege isim takan baş köpek diyor.acaba yetişen kaç konya baş köpeği karapınarlı sarının efsane yazganın efsane uslunun daha nicelerinin başarısını yakalamışki.vallaha nasıl sölüyorsunuz baş köpek diye ben şaşırıyorum.cesaret birazda yüzsüzlük bence

o saydıklarının birtanesini çıkartında çarpıştıralım corçla.Wink
sattınız bitirdiniz elinizde hiç birşey bırakmadınız ki.
geçmişe mazi derler.
(08-04-2010, Saat:04:18)fidalfa Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]seroseror kardesim karapınardan cıkan efsanelerin adı yeter.namına gerek yok.corç güzel köpek dün macını izledim tatarla.ama gördüğüm kadarıyla sonuc vahim.neden diyeceksen bensana söyle anlatım.iş yapacak titretecek köpek önce ısırdımı koparacak alttan ses gelecek.corç ta o yok ama şişti ve birbirine baktılar kaldılar tatar maçında. insan nasıl gecmişinden sorulur ise köpekte öyledir.geçmişi inkar eden varlıgını inkar edendir.kafanı yorma karapınarda gelen şampiyonlar var.yakında duyarsın.bu arada corcu eşkiyaya cok benzettim.akrabalığı varmı merak ettim.
kardeş sen sadece tatarla maçına bakmışın birde KARAPINARLI EFSANE ÇOLAK OĞLU ÇİRKİNLE maçına baksana herneyse her köpeğin kendine has bir tarzı stili vardır karapınardan mütiş köpekler çıktı ben bunu inkar etmiyorum ama şimdi hiç birtanesi yok bitti ben onu demeye çalışıyorum daha corç genç sahalarda daha çok göreceğiz inşallah.

ayrıca CORÇ KOÇHİSARLI TÜPCÜ TUĞRULUN ALANIN OĞLUDUR ANASIDA KIRŞEHİRLİ CORCUN BACISIDIR eşkiyayla falan alakası yoktur.

SAYGILAR
merhaba kopeğin sahibi sevgili kardesim. öncelikle tebrik ederim gerçekten güzel bi kopeğin var. ayriyeten basarılarının devamını dilerim. kopeğim yok ama kopeklerden az çok anlayan biriyim, ama turkiye'de kimin kopeği iyidir, hangisi hangisini boğar pek takip edemiyorum. bu yüzden sana bikaç sorum olacak:
1.bu kopek baba corç denilen kopek mi?
2.bu alemde bilinen ve meşhur corç isimli kaç kopek var?
3.bi sitede okumuştum doğru mudur bilmem; kopek yüzünden insanların birbirini vurduğu kopek bu corç mu?
4.bu kopeğin beto isimli bi kopekle macı oldu mu? oldu ise hangisi kazandı?
5.kopek aksaray kokenli mi yoksa konya mı?
6.kopeğin halen kulakları kesilmemiş halde mi yoksa kesik mi? eğer değilse neden kesmiyosun bu kopek dövüş yapmıyo mu?
biliyorum çok soru sordum ama cevap yazma nezaketi gösterirsen memnun olurum. saygılar...
Maşallah çorc a. çok beendiim köpeklerden biri.
bu konunun altında sormam manidar olabilir ama sormak istiyorum.
hayatında yenilgisi olmuş bi köpek baş olabilir mi?
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18