Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Konyadan Corç
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18
(17-02-2010, Saat:10:26)06kesto06 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sen ikinci macını izlede konus yuruyen bellı kım kacmıs
corcun namı ankarad super ne dersenız dıyın ama tokının kacak oldugunu da herkes bılıyor ıddıan varsa atarım senle tangoyu zaza hodrı meydan kalıtelı ıtın var bendede vaar senınkı bogar ama senın ıtı kacırır emınım ne dersın ıt ankarada vıdeosu mevcut ugurun tangosu dıye soncu gorsun gozun ızlede...................Smile)))Smile

SAYIN, KÖPEKTEN ANLAMAYAN KÖPEKSİZ 06kesto06 ;

1- BİZ KİRİZLERLE KÖPEK ATMIYORUZ . . .

2- BİLİYORUZ Kİ KÖPEGİN YOK BASKASININ SEYIYLE GERDEGE GİRMEYI ÇOK SEVEN BİRİNE BENZİYORSUN VE ÖYLESİNDE . . .

3- 10.000 'nin YARISINI ÇANTAYA KOY BANKAYA YATIRALIM KAPORA DİYE SONRA DÜŞÜNÜR KARARIMIZI VERİRİZ . . .

TAMAM MI CANIM ŞİMDİ YOL ALABİLİRSİN, HADİ YOLUN AÇIK OLSUN Wink

NOT : SAMİ KARDEŞ BU SÖZLERİM SANA DEGİL YANLIŞ ANLAMA . . .
arkadaslar hemseri olarak birbirinizi uzmeyin, ikinizin kopegi de guzel, adi ustunde it bu ne yapacagi belli olmaz yener yenilir, cikar cikmaz vs. Sivok seni de ilk defa boyle ortami manipule ederken gordum, genelde hep seviyeli ve duzgun yazilarini gormustum. Adam yazmis iste 3 yasindaki kopege 17 aylikken atmislar herseyi dillendirmemek gerekiyor diye dusunuyorum, suanda corc gelisimini tamamlamis meydanlara inmis, isteyen kopegini alip arkadasimiza basvuruda bulunsun sonucta benim gordugum kadari ile herkese acik sekilde ben ve kopegim burdayiz ve haziriz imajini veriyor.

uzun lafin kisasi, her iki konyali arkadasa da basarilar dilerim, ilerde kafamiz tatmin olsun derseniz tekrar bi mac yaparsiniz biz de izler yorumlariz.

Vesselamm...
(19-02-2010, Saat:07:57)jully8686 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]arkadaslar hemseri olarak birbirinizi uzmeyin, ikinizin kopegi de guzel, adi ustunde it bu ne yapacagi belli olmaz yener yenilir, cikar cikmaz vs. Sivok seni de ilk defa boyle ortami manipule ederken gordum, genelde hep seviyeli ve duzgun yazilarini gormustum. Adam yazmis iste 3 yasindaki kopege 17 aylikken atmislar herseyi dillendirmemek gerekiyor diye dusunuyorum, suanda corc gelisimini tamamlamis meydanlara inmis, isteyen kopegini alip arkadasimiza basvuruda bulunsun sonucta benim gordugum kadari ile herkese acik sekilde ben ve kopegim burdayiz ve haziriz imajini veriyor.

uzun lafin kisasi, her iki konyali arkadasa da basarilar dilerim, ilerde kafamiz tatmin olsun derseniz tekrar bi mac yaparsiniz biz de izler yorumlariz.

Vesselamm...


+10

yarsı olan gocunuyo işte CORÇ ONLARA NE YAPTIYSA GECE FALANMI YAPTI NE?
arkadaşım sana helal olsun corç güzel köpek güzel olduğu içinde istemeyenin çok aynısı bana da yapılıyor.. boşver.. sen köpeğini biliyosan mesele yok..herkes ne derse desin..çekemeyenler var bunu anladık burdan ben kayseriden zıvralı caner... yolun açık olsun kardeş..
Güzel köpek maşallah tip süper.
güzel köpek hayrını gör
hey masallah heybetı yeter hayrını gor kardesım cok guzel ıt
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18