Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Sylvester Stallone ve Bullmastiff Köpeği Budgesin Hikayesi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sylvester stallone, aktör olmak için new york'a ilk geldiğinde sıkıntı zamanlar geçirmiş, sokaklarda yatmış ( new jersey otobüs terminalinde ) , çoğu iptal edilen uyduruk yan rollerden sonra iş bulamamış, en parasız kaldığı bir anda da köpeğini tanımadığı birine 25 dolara satmak zorunda kalmış.
sonra bir haftasonu muhammed ali izlerken aklına gelmesi ile rocky senaryosunu yazmış. prodüktörler senaryoyu beğenip 125 bin dolar önermişler ama "sen oynama ayı" demişler. parasızlıktan köpeğini bile satmış olan,tek istediği oyuncu olmak olan kahramanımız bunu kabul etmemiş. ardından başka produktör senaryoya 325 bin dolar önermiş ama sylvester stallone kendisi oynamak istediğinden yine kabul etmemiş. sonra aynı şirket o'nun oynamasını kabul etmiş ama 35 bin dolar önermiş, sylvester stallone kabul etmiş.
35 bin doları alan sylvester stallone, ilk iş olarak, satmak zorunda kaldığı köpeğinin peşine düşmüş,15 bin dolar masraf yaparak, köpeği bulup geri almış.
bu köpek, rocky'de, sylvester stallone ile beraber oynamış, ve film 200 milyon dolar hasılat yapmıştır.

[Resim: 27Gr8q.jpg]
işte köpek sevgisi budur. tşkler arkadaşım
Hikaye guzel ama asli astari ne kadar dogrudur bilemem cunki slyvester stallone amerikaya gelmeden once ve sonra ilk erotik ve porno filmlerinde oynamistir ve bir cok gece kulubunde badigard vb ialerde calismistir italya ya kendi gittigimde ogrendigim saglam kaynakli bi bilgi