Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeğim diğer köpeklerden korkuyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2


Arkadaşlar bir problemim daha var ve cevaplarınızı bekliyorum.
Dediğim gibi 4 Aylık olmasına 2 gün kalan Kangal yahut Çoban köpeğim diğer köpeklerden korkuyor. Bugün karşılaştığım olay şuydu ;

Yaşı 3-4'ü geçen fiziksel olarak köpeğimden 1-2 kat ufak olan fino köpeği, Köpeğime hırlamaya başladı bende köpeğimin zincirini salmıştım. Köpekler yaklaştılar benim köpeğim kuyruğunu indirdi kulaklarını dikti sadece ve fino birden köpeğimin üstüne atladı benim köpeğim hemen kuyruğunu bacaklarının arasına sıkıştırıp yanıma geldi bende soğuk kanlı bir şekilde yoluma devam ettim. Çünkü köpek korkudan kaçtığı sırada seversem o korkuyu yenemicekti ve kendisi çözmesi gerektiğini biliyorum fakat ilk defa böyle bir sorunla karşılaştığım için size sordum. Acaba daha yavru olduğu için mi? Yoksa bu böyle devam eder mi? aklıma bir deyim gelmişti yedisinde neyse yetmişindede odur misâli Big Grin ( Konuyu yanlış yere açtıysam, Lütfen bilgilendiriniz. )
daha cok erken köpek 4 aylık mıs fazla köpekle muhattap etme biraz büyüsün irileşsin kendine güveni qelsin ozaman o finoya neler cektireceqini gör Big Grin hadi kolay qelsin
YUREK WARSA YAWRUYKEN DE OLUR YOKSA 4 AYLIK DA OLSA 4 YILLIK DA OLSA AYNIDIR
Köpek kangal değildir. Daha 2 aylık eniklerin koca köpeklere diklenip saldırdıklarını da çok gördük.
(01-07-2014, Saat:02:09)Çakır 78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Köpek kangal değildir. Daha 2 aylık eniklerin koca köpeklere diklenip saldırdıklarını da çok gördük.

Abi güldürdün beni Big Grin Her kangal aynı karakterde olmaz. Benim köpeğim Kangal ile çoban karışımı olabilir ama bu korkusunun işareti değil usta köpekçilerde iyi bilirler.
Gardaş sordun söyledik,gülünecek bişey yok. Köpek saf değildir dedim oda doğru çıktı. Usta olmasakta Bizde bişeyler biliyo muşuz demekki.
(02-07-2014, Saat:12:49)Çakır 78 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Gardaş sordun söyledik,gülünecek bişey yok. Köpek saf değildir dedim oda doğru çıktı. Usta olmasakta Bizde bişeyler biliyo muşuz demekki.


Reis köpeğin saflığı karakter özellikleriyle tamamen belli olmuyor bunu kim söylüyorsa köpekciyim diye geçinmesin. Dün aksam köpekci bir tanıdıgım vardı geldi baktı inceledi köpeği ağızına baktı mühürlü falan iskelet yapısına baktı bu köpeğine iyi bak dedi kırma falan değil dedi. 1 Ay önce veterinerde aynısını dedi. Ama benim köpeğim olmasına rağmen ben yine saf bir kangal olduğuna tam emin değilim. Ama senin böyle yanlış tavırlarla davranman köpeği saflıkdan cıkardı. Ben sana soruyorum akbaş kırması itim vardı bi ara 4 aylıkken yetişkin köpeklere kafa tutuyodu. Bu köpeğim saf değil? Her neyse ben sana safkan mı kırma mı diye sordum mu? Sleepy
Sayfalar: 1 2