Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: C*_Trabzon Zerdavası_C*
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Taskin Surek avinda vay be kopek gormedim daha insallah dedigin gibidir kardesim Smile
bekliyelim bakalim seni..
abi sen yetiştir onu sadece senle ava gelsin 3 5 defa ondan sonra onlar yapacaklarını biliolar (: inşallah abi ayrı ana babadan bi çift ayarlamaya çalıscam sna oldunda haber ederim
abime hedıye gelmıştı düzceye gonderdık tam belalar
ahha Smile)
cocukken bulmuştuk yavruyken köy yolunda. büyüdü kahverengi beyaz gözler mavi harika köpek olmuştu. insanları ısırdığı için belediye bizden habersiz vurmuştu sonra 2-3 yaşındayken.

o zamandan beri o köpeğin hangi köpeklerle kırılarak elde edildiğini düşünüyordum. alman kurduyla pointer mı kırdılar diye düüşünüyordum ama o kadar iri de değildi.

zerdavaymış demek ki. neredelerde kaldı şu an bu köpekten? tonyada falan bulabilirmiyiz?
maasallah ilqi büyük köpeqe bizde parasıyla isteriz bi çift reis61 bizim burda domuzdan bol bişey yok iyi işe yarar
arkadşlar açıkcası artık eskisi kadr sıklıkla bakılmıor kentleşme vs seylerden dolayı ancak burda bnm elmde çok sayıda yani üretecek sayıda yok faka birisi var ve köpeklerinide beğeniorm hem adamcı hem sürek avna giden köpekler üretio ve satıo ancaköyle ahm sahm fiyatlarda deil çünkü meraklı olmayan kmse köpek bakacama inek bakar sütünden yoqurdndan yarrlanırm düşncesindeler bu yüzden safkan sayısı çokca azaldı ancak dedm gbi yavrular oldunda eqer satarsalar bu konuda bilgilendirrim herkzesi gerçkten herkezn kapısında olması gereken hayvanlar bunlar..
keşke çok sayıda olsa bu köpekden elimdede herkeze dağatıp üremelerini sağlayablsek ama mlsf öyle imkanlarada sahip deilm..
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6