Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: pire den nasıl kurtula bilirim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
eniklerim de pire var nasıl kurtara bilirim kirece yatır diyorlar doğrumu





Suyla karıştırılan ilaçlar var boş camsil fısfısıyla atabilrisin.Veterinerde bulunur karıştıracağın su miktarına göre ayarlarsın.Atıyorum 200 ml lik suya 2 cc ...... Gözlerine gelmeyecek şekilde fısfıs yap temizlenir.Kireç yakar deriyi elimizde bile fazla tuttukmu rezil ediyor. yattığı yerede bir ilaçlama yaparsan uzun süre gelmez pireler.
kına yak köpegine sinek bile konmaz
S.A.
Blotic diye çok etkili bir solisyon var 1 litreye 1 ml katılıyor 5 ltye 5m kat ağzına değdirmeden o suyla yıka özellikle yara yada pirelerin göründüğü yere.
pire denilen mahluk kolayına ölmez (çekiçle ezmek icap eder)
ucuz ve hızlı çözümler
-suyuna elma sirkesi damlat BİMde şişesi 1 lira Big Grin (elma sirkesi sert bi asittir kana karıştığında hiç bi canlı sevmez buna kene ve sakırga larda dahil önemli olan köpeği o suyu içmeye alıştırmak ) sivri sinekler içinde iyi bi çözümdür akşam 9 gibi 1 su bardağına 1 -2 yemek kaşığı elma sirkesi katarda içerseniz o gece sivrisinekler aç kalır.
- 1 çay bardağı mazot bi singerin üzerine azar azar dökülür köpeğin her tarafına yedirerek sürülür bi kaç dakika sonra pirelerin kaçıştıklarını kameraya çekebilirsiniz.
Geçenlerde sürüsü olan bir yakınımız kuzular için "kenbit" adında bir toz almış. Ben de köpeklere denedim. Akşam üstü tüyleri ıslatarak uyguladım. Ertesi gün baktığımda tozun etkili şekilde uygulandığı bölgelerde bir tane bile pire yoktu. Seyrek de olsa tam ulaşılamayan bölgelerde pire gördüm. Köpeğin kaşınmalarında bariz şekilde azalma oldu. Bu zamana kadar blotic, ba-tick, avromec, vilmectin kullandım; bu toz hepsinden etkili çıktı. Ense damlasının fiyatı fazla gelecek, çok köpeği olan arkadaşlara öneririm.
Benim dişi köpeğim suan hamile. Ona nasıl uygulayacaz? Yani hamile köpeklere bu ilaçlar uygulana biliniyor mu?
Sayfalar: 1 2 3