Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: 4 aylık enıgın ayak kırılması
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
slm arkadaşlar 4 aylık enıgımız 50 cm yerden anı refleksle atlamasıyla arka ayagı kırıldı alcıya aldırdık ama buyudugunde zararını gorurmu yoksa duzen alırmı sizce yorumlarınızı beklıyoruz
büyüdüğünde zararını görürsün arkadaşım , boyunu da etkiler eniğin ayak kırılması . başıma gelen bir olayı da anlatıyım sana 2001 yılında eniğimin ayağına inek bastı , kırdı köpekte boy felan kalkmadı eniğin anası da babası da dalyan gibi olmasına rağmen ama inşallah hayrını görürsün.
eyvallah kardesım saolasın bende nevsehırlıyım bu arada
valla 4 aylıkken alman boxer ime araba çarptı göğüs sağdan arka 2 bacakta alçı ile toplanmayacak şekilde parçalı kırıldı.İflah olmaz dediler sakat kalabilir dediler.1.5 yaşına geldiği zaman kendi cinslerine en az 5 cm omuz dan fark atmıştı.14 sene aslanlar gibi yaşadı benimle. O yüzden hiç bişey olmaz diyorum sadece ayak iyileştikten sonraki dönem biraz fazla ilgilen zorlamayacak uzun yürüyüşler yaptır. İleri yaşlarda kırılmasından iyidir hayvan bebe daha.
Hayvanin enik olmasi iyilesmesi icin cok buyuk avantaj alciyi cikar tutmaz daha beter edersin hayvani alciyi durdurmaz zaten.bnim basima geldi 7 aylik bi disi kopegme araba carpti arka 2 ayagida oynak yerinden kirildi veteriner ameliyat olmassa yasamaz dedi bnde soguk bi yerde 2 ay baktim antibiyotik vurdum 5 gun en sonunda kalkti ayaga ama hayvan 7 aydan sonra cok az buyudu. Ayaklardada hafif caplik var simdi.