Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Akıllı Telefonlar
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
http://www.mobiletisim.com/telefonlar/ka...s4-2943086

Bana özellik olarak diğerlerinden hiçbi artısı olmayan İphone ' a daha derin bi ifadeyle aradaki dağlar kadar fiyat farkını vermem için mantıklı bi neden söyleyebilecek varmı ? . . .
Iphone kompleksi Big Grin

İphone kasma yapmaz,donma yapmaz,işletim sisteminde virüs yoktur,kendiliğinden kapanmaz, çok stabil calisir, uygulama açmada seridir, android sistemle kiyaslanamaz bile,çok kaliteli uygulamaları vardır,bi sorun olduğunda yenisiyle çok kolay değişim yapılır,malzemesi diğer telefonların çoğundan daha kaliteli ve karizmatiktir(kişisel görüşüm karizmatik olmasi)
İphone farklı bi dünya anlayacagin Wink
lg g2 al
iphone kasma yapmaz demek bence çok yanlış . . mesela ; bi z2 ile oyun oynamak var , bi iphonela . . bi nokia ile fotoğraf çekmek var , bi iphonela . . bi htc ile müzik dinlemek var bi iphonela . . bi z1 z2 ile , s5 ile , lg g2 ile film izlemek var , bi iphonela gibi gibi gibi . . . isterse altın kaplama olsun dışı , parmak izi okuyucuyu bırak öksürük tanıma ile telefonu açsa bile ben iphone u sevemedim , sevememde . . bunun kompleksle falan alakası yok . . diyolarki mesela iphoneda yukardan hangi uçağın geçtiğini biliyomuşun siri ile Smile . . vayy anasını dedim , tek derdimiz buyduya , yatamıyoduk yukarda hangi uçak gidiyo diye Smile . . bi sorun olduğunda yenisi ile değiştirmek için iphonemu alalım :? , hanginizin telefonu durduk yere arıza yapıyo , hanginiz telefonunuzu duvardan duvara atıp kırıp parçalıyosunuzki değiştirme ihtiyacı hissedesiniz . . bide 5c çıktıya aldım elime 1500 tl fiyatı duyunca hemen bıraktım Smile . . Benim discovery bile ondan daha karizmatik , 1500 ün üstüne 300 daha koy 3 tane discovery alırım be Smile . . valla iphone ağzıyla kuş tutsa o teknik özelliklere , bataryaya , kameraya gibi özelliklere hiç bi serisinden aldıramaz bana ki o fiyatlara . . iphone fanları kızıyolar ama ben fancı mancı değilim , ortaya karışık bende Wink . .
Android iosu tek tutar bagirttirir Big Grin
ios bağırmaz aman ha Smile Tongue
Sayfalar: 1 2