Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeklerim Kavga Ediyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Merhaba değerli arkadaşlarım,
Çiftliğimde daha önceden bir kangal birde çoban köpeği kırması vardı

Daha sonra yanlarına destek olması için bir yetişkin köpek getirdim hayvanı eze eze bezdirdiler zincirdeyken defalarca boğdular ben yanlarındayken cesaret edemiyorlar ama diğer türlü mahvettiler, velhasıl kelam bunların anlaşamadığını görünce yeni getirdiğim köpeği bir dostuma hediye ettim.
Bir süre sonra bir abimiz takribi 16 aylık dövüş köpeği hediye etti. Bilen bilir Koçhisarın mezgit köpeği.
Bu köpeği getirdiğimde bunada aynı tarifeyi uygulamaya kalktı eski köpeklerim kavgaları ne yazıkki çok kanlı oluyor ve yeni getirdiğim hem gençliği hemde kuvveti sebebiyle diğerlerinin otoritesini kesinlikle kabul etmiyor.
Siz tecrübeli dostlarımdan bir tavsiye istiyorum bunları birbirine nasıl alıştırırım.
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler
bana kalırsa cok boğuşup hasım oldularsa yapacak bise yok . ama hasım olmadılarsa birbirlerine yakın görecek kokusunu alacak kadar ama dokunamayacak sekilde bağla bi süre böyle kalsınlar zamanla alışırsa böyle alışırlar.
bana kalırsa cok boğuşup hasım oldularsa yapacak bise yok . ama hasım olmadılarsa birbirlerine yakın görecek kokusunu alacak kadar ama dokunamayacak sekilde bağla bi süre böyle kalsınlar zamanla alışırsa böyle alışırlar.
Teşekkür ederim ilginiz için eski köpeklerim hiç zincire vurulmadığı için ızdırap oluyorbu yyöntem şahsım adına konuşmam gerekirse yerimiz müsait olduğu için zincire vurmama taraftarıyım yoksa bu yöntem çoğunlukla işe yarıyor.

Kendimce başka bir çözüm buldum, eski köpeklerimden teki ve yeni köpeğimi alıp uzun yürüyüşler yapıyorum bu çözüm ilginç bir şekilde farkettirdi umarım kalıcı bir çözüm olur bu
YENİ YETİŞKİN KÖPEĞİ ARKALI KÖPEKLERİN YANINA SERBEST HALDE BIRAKIRSAN OLACAĞI BUDUR YENİ GETİRDİĞİN KÖPEĞİ TEL İÇERİSİNE AL KOKUSUNA ALIŞSINLAR
Anladımki yetişkin köpekler içine başka köpek getirilmiyor zincirde değilse eski köpekler,

Bugün yanlarında değilken yine birbirlerine girmişler yeni getirdiğim köpek ayırmaya uğraşan işçimize ve arkadaşıma da dönmüş. Geldiğimde perişan etmişlerdi çok kıymetli olmasına rağmen hakkını vererek bakacağından şüphem olmayan davar sahibi bir dostuma hediye ettim.

Teşekkür ederim ilginize
eskilerini bagla yeni getrdiklerini çöz. bu aklına yatmıyorsa kafes yap yeni getrdigini ona koy
Sayfalar: 1 2