Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uncuların Karabaş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İstisnasız teker kuyruk olması gerekmiyo gerçi istenen odur ama 9 kuyruk diye tabir edilen kuyruğun son yarı tarafının kıvrık olmasıda kabuldür.
beyler o zaman hayatınızda saf kangal diye bişi görmediniz ya da sizin kangaldan filan anladığınız yok.kim ne derse desin karabaş kangal kırmasıdır.artık anlayın kuyruğu tüylü olan bir kangal kırmadır.atalarında birinde çobanlık vardır.babası yada anası olması şart deil dedesinde olması bile kafi.
aynı zamanda şu karabaşın anasını da babasını da bi koyunda görelim neymiş.safmı deil mi?
(20-12-2009, Saat:10:11)dolunay Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]beyler o zaman hayatınızda saf kangal diye bişi görmediniz ya da sizin kangaldan filan anladığınız yok.kim ne derse desin karabaş kangal kırmasıdır.artık anlayın kuyruğu tüylü olan bir kangal kırmadır.atalarında birinde çobanlık vardır.babası yada anası olması şart deil dedesinde olması bile kafi.
aynı zamanda şu karabaşın anasını da babasını da bi koyunda görelim neymiş.safmı deil mi?

O babayiğit;

hemende celallenmişin. biz kangaldan anlamayız diyelim. Sen birz zahmet edip anlatıversen. bize ispat etsen. yardımını esirgemesen bizden
celallenme deil manas aynı zamanda yazdık ya bir sürü şey okumadınmı mesela senin resimdeki köpek safkan kangal.
Dolunay;

resimdeki hangi köpek kangal?

kardeş bu aradaben sana biraz bilgi vereyim. benim sivas yada kangal çıkışlı köpeğim yoktur. Hiç bir köpeğim içinde bu kangaldır demem.Ama kangalına güvenen babayiğit varsa her konuda yarıştırırım.?
karabasın babası kangal denılıyor ama resmını gormek lazım.anne tarafından aksaraylı malaklı aslan ın kızı oldugunu bılyoruz.kan olarak kangal malaklı karısımı.
fızıgı,koyuna gıdebılecek bır fızık.boyutuda.
ama kafa yapısı kesınlıkle ben kangal degılım dıye bagırıyor.
ıtın bu sıte ve uyelerının ortamında kangallıgından cok dovusmesı konusulur.yoksa bır kangal yarısmasında karabasın sansı 0.
manas yazısının yanındaki kangaldan bahsediyom.