Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uncuların Karabaş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Gerçek Bi Efsane Oğlu Bize Nasip Oldu Şükür Seneye Hep Beraber İzliyeceğiz
ASLAN'DAN ASLAN DÜŞER..!
Karabaş, sen çok farklıydın; tekniğin, gücün, stilin, duruşun... Mağlup oldu denilen maçlarda dahi daima dik çıkardı. Ayrıca Karabaş ne Erciyes'e ne de Karfur'a kaybetmiştir. Nasıl yani? Şöyle yani: Herşey den evvel maçta bir karara varılamamıştır. Bundan başka "Karabaş bağırdı" diyenlere söylüyorum: O bağırmak değil kardeşim, sen hala anlamadın mı? Yoksa çok mu cahilsin? Bir köpek maçta bariz bir şekilde ağlamıyorsa o maçta aleyhte bir karar çıkamaz. Bir kavgada rakip boğazını şiddetle sıkıyorsa, senin bir takım sesler çıkarman kadar doğal hiçbir şey yoktur. Maç içerisinde Karabaş'ın dişi geçmiştir, o acı ve hırs ile havlaması gayet doğaldır. Erciyes ile bir daha maç olsaydı net bir sonuç çıkardı fakat şu an böyle bir durum söz konusu değildir. Karfur maçı hakkında da bir izahat vermek gerekirse; Karabaş Karfur'u dövecek ama o işemeye gidecek, öyle mi? Yok öyle bir şey kardeşim. E kardeşim Karfur zaten her maç bunu yapıyor. Sorunda burada çıkıyor zaten. Şu nokta çok açık: "Rakip meydandayken sen arkanı dönüp gidemezsin. Gidersen maçı kaybedersin." İki adım atıldığı zaman kıyamet koparanlar, bu maç hakkında da aynı hiddetle Karfur'un maçı kaybettiğini söylemeye mecburdurlar. Baron maçı hakkında, Baron'un ilaçlı olduğunu savunan bir arkadaşın yorumunu gördüm; fakat bu maç hakkında bir bilgiye malik olamadığımdan ötürü bir yorum yapamayacağım. Ben o maçta Karabaş'ın benim gördüğüm en kötü performansı sergilediğini düşünüyorum. Nedendir bilinmez... Kusursuz Beto maçı hakkında diyeceğim tek şey şudur: Benim köpeğim yirmi dakika dayak yiyeceğine, on dakika dövsün ama kuyruğu dik çıksın.

Son olarak söyleyeceğim şudur: Karabaş maksimum 15-20 maç yapması gerekirken, sadece benim sayabileceğim 20 maçı bulunuyor. Kim bilir bilinmeyen kaç maçı vardır. Bir sorun da maç içerisinde erken nefese düşmesidir. Saygısızlık etmek istemiyorum ama doğruları söylemeyi görev addediyorum. Karabaş daha profesyonel bir kişi de bulunsaydı namağlup bir şekilde meydanlara veda edecekti; fakat maalesef şu an bir çok kişi tarafından eleştirilen bir köpek oldu. Sözün özü: Karabaş bu gözlerin gördüğü en iyi beş köpekten bir tanesidir vesselam.
izleyince zevk veren, güldüren, görevini bir sanat gibi yerine getiren şiir gibi boğuşan köpekti. Altın yere düşmeyle pul olmaz efsanelik yenilgisizlikle değil, fanatiklikle değil. Bir adamın hiç tanımadığı iki köpeğin boğuşuna bakarken ulan bu köpekte tarih yazıyor dedirtendir. İşin açığı kaç senedir bakıyorum bu tarz bir köpek daha gelmedi.Turnuvadaki maçlara bakarken sıkılır oldum.
Masallah
böylebir efsane dünyaya kaç yılda bir gelir
Uzun aradan sonra senib için fpruma girdim koç efsanesi senin gibi bir tane daha yok sen öldün artık kimse dövüşte ixlemiyor arkadaşlar sadece bu konu 400bindwn fazla görüntü almıs 125 sayfa yorum karabaşın aldığı bir konunun hiti çoğu sitenin toplam aldığı hitin kat sayısı işte efsane öyledir
köpekçiliğe başlayacak birisi yada bu işlere başlayan birisinin yapacağı ilk iş alacak uncuların karabaşının videolarını hepsini izleyecek.. köpeğin hiç bir sahibini tanımam kimseye iyilik yapmıyorum bu köpeği överken .. damızlığı pek olmadı ama bu köpek çok özel boğuşma kavga adına herşeyi bilen bir köpek .. zor gelir bidaha böylesi.. ayrıca tüm efsane köpeklerden bir farkıda maç sayısıdır..