Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Uncuların Karabaş
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
maşallah
MAŞALLAH
Efsane uncularin karabas soyu daim olsun.
Evet , sonunda Karabaş hak ettiği yeri buldu . Efsane olmak demek yenilgisiz olmak demek değildir . Karabaş stili ile , maç sayısı ile , farklılığı ile efsanelerin başlarında gelir, gönüllere taht kurmuştur. Zaten bu listede olan bazı köpekleri de boğmustur , bazılarını da boğacak kapasitededir.
Maşallah tam bir makina bidaha böylesi zor gelir
kral yerinde, en tepede olmasi gerekende buydu zaten. yerin hic bir zaman dolmayacak efsane karabasim.
(22-01-2014, Saat:04:47)ilker2009 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yüüzz onnn beşşş sayfaaa ??? . . . kimin ne kadar sevdiğinin önemi yok bence , mesela afyonlu arapta şahane bi köpek , hayranı çok , çok güzel maçları var vsss , ama kırşehili corcdan sahadan 180le kaçtığı boğuş yüzünden sevemedim , zamanında sayfalarca tartısmayada girdim sitelerde , şakşakçılarla Smile , neyse . . hayran olunabilir , beğeni sayısı milyonları dahi bulabilir , en sevdiğiniz köpek oylamasında % 99 oy bile alabilir ! . . bunlar bi köpeği en iyi yapmaya yetmez ! . . uncu karabaş kötü köpekmi ! aslaaa , ama benim bakış açımda karabaşa yer yok ! . . en iyisi aslaaa değil !!! . . . köpeği yıldırdılar bence , belki o yüzden son maçlarında çıktı diş attı haflamayı huy edindi ! . . kusursuz beto , kıllı , erciyes , karfur , baron ... benim bildiğim yenilgileri . . . izleyenleri en fazla heyecanlandıran köpek hangisi demiş olsalar benim oyumda karabaşa , sallarken köpek yılan gibi kıvırılıyodu resmen . . Ya Sonra ? . . .
Karabaş heralde ilkerin veya bir tanıdığının köpeini paspas etti kesin ,yada yavrusunu istedi satmadılar buna .Dert etme babayiğit