Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: bu nasıl iş ya bilgısı olan varmı?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
slm arkadaşlar szıden yardım ıstıyom bızım bır arkadaş köpeyını 3 tane dişiye ayrı ayrı aralıklı cekmış ama garıptırkı 3 dişide boş gecmış yanı hamıle deyıl bılgısı olan varmı? benım aklıma gelen tek şey var bu arakdaş köpeyı satın aldı yoksa köpeye kısırlık ıgnesımı vurdular?
olabilir
Büyük ihtimal erkekte sorun var gibi. Ama iğneyle kısırlaştırma olduğunu hiç duymadım.
Köpeği kontrol ettiniz mi? Testisleri var mı? Aldığınız yere sordunuz mu; daha önce yavru almışlar mı?
evet sorduk dedılerkı bız hıc cektırmedık dısıye ben bu işten anlamadım gıttı ya
Aldığınız kişilerin kısırlaştırma operasyonu yaptırmadıklarını ve testislerinin tam olduğunu varsayarsak doğuştan kısır demektir. Tabi aldığınız kişilerin güvenilirliğini kabul edersek.
Siz yine de 3-4 ay sonra, daha önce doğurduğunu bildiğiniz bir dişiye bir daha çekin. Erkeklerde olur mu bilmiyorum ama dişilerde boşluk vermeden arka arkaya gebe bırakıldığında, sonraki gebeliğinde sıkıntı olabiliyor.
kardeş garantılı dısıye cektık o dısıde 3 kez dogum yaptı 6tane dogar hep hatta kımı bındırsen fotokopı verıyor o dıısı bıle boş gectı ıgne varmı yokmu onu bılmem ben yanı tek dusuncemız o yanı erkeye ıgne yaptılarsa arkadaaşa sattılarsa onu bılmeyız böyle şey varsa olur dıyenler varsa söylesın rc
O zaman aldığınız kişiler bilerek kısır köpeği vermişler. Yoksa sahibi bilirdi kısır olup olmadığını. Kendilerindeyken hiç mi çiftleştirmemişler mi?