Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: calı kargo
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaslar bu konuda bılgısı olan varsa sevinirim. ıkı tane 3 aylık eniği bir şekilde 1000 km bır mesafeye gondermem gerek. bılınen kargoların taşımadıgını ve thy nın de fazla detaycı ve pahalı oldugu bılıyorum başka bir sevk seçeneğinden bilgisi olan varmıdır. bilgilendirirseniz sevinirim.
Dediğin gibi ilk 2 seçenek çok zor.
Onun dışında herkesin de en çok kullandığı, otobüs firmaları. Bunları araştır. Ama enikler de baya büyükmüş. Bunlara kafes yapsan baya da yer kaplar. Sen yine de bulunduğun yerin terminaline git orada firmaların önlerinde duran kişilere durumu anlat. Bir şekilde muavinlerle irtibata geçmeyi dene. Ben Sivas'tan enik getirdim bu şekilde. Önce olmaz dediler, bir yolcu parası istediler, vermeyince görevlilerden biri anlayışlı çıktı iş oldu. Muavine de biraz para verdim, eniği getirdim.
Bileti satan görevli değil; firmaların önlerindeki görevliler ve muavinler işin belirleyicisi.
Sonra yük taşımacılığı yapan kamyon ve tır firmalarını duymuştum daha önce. Ama ayrıntısını bilemiyorum. Yine de bir araştır. Bence olursa bunlar daha makul.
Son olarak, ya kendin arabayla götüreceksin, ya da göndereceğin kişi gelip alacak.
bir firma ile telefonda konustum tamam getır goturelım dedı ama yavrular 3.5 aylık ıkı tane yaklasık olarak ta 50 cm cıvarı varlardı heralde. tekrar gorusecegım kabul ederse yolcu parası da verırım sorun degıl bır de dedıgın gıbı naklıye fırmalarıyla gorusecegım bakalım belkı alırlar.
Tamam boyutlarını da söyle. Çok büyük falan derlerse; sakinleştirici sprey yaparım dersin, hiç havlamadan sessiz sessiz giderler. Kabul ederlerse, muavinle görüş, ona bir yemek, sigara parası ver yeter. Molalarda kontrol et falan dersin.
Bagaja vermeden önce de sakinleştiriciyi uygularsın sıkıntı olmaz. Ben eniği getirirken Eskişehir'den sonra vızıklamaya başlamıştı. Yukarıya ses net geldi ama sabaha karşı olduğundan fazla hissedilmedi. Duyanlar da bişey demedi.
kardeşim ankarada var bu işi yapan ama emin ol thy nın istediği paradan çok daha fazla ister 1000 km yola en iyisi otobüs firmaları bi muavin yada şöför ayarla taşıma çatansaıyla ver otobüse gelir ben öyle yapıyorum pet shop işletiyorum otobüsle geliyor köpekler bursadan
Gelip alacaklar kardeşim,yada sen götürecen arabayla. Baska türlü hayvanlar telef olur. Muavinin aklıyla işmi yapılır Allahasen...
gidemiyorsa başka yol yok kardeşim ben 3 senedir bu şekilde getiriyorum bi sıkıntıda yaşamadım
Sayfalar: 1 2