Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: havlama ve şikayet hakkında
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
arkadaslar birsey sormak istiyorum ;

belediye belli bir desibelin uzerinde havlayan kopekleri aliyormus sikayet geldiginde bir arkadasimla gorustum onlarin sitedeki alman kurdunu zabita alacakmis . ben kopegimin fazla havlamamasini istiyorum bunun icin kopegimi sosyallestirsem kopek yalaka olur mu ? mesela kopegi insanlara falan sevdirsem diger kopeklerle oynatsam falan bir sorun olur mu ? birde kopegi bu sekilde sosyallestirirsem havlamasi azalir mi?

tesekkurler
kardeş hiç bir zabıta havlamadan dolayı kimsenin köpeğini alma hakkına sahip değildir. Her dairenin 1 tane köpek besleme hakkı vardır. belirli bir ses desibelini geçtikten sonra eğer şikayet varsa o zaman zabıta köpeği alma hakkına sahip olur. fakat o desibele ulaşacak bir köpek havlaması dünyada yoktur. Bende binaların arasında köpek besliyorum. illaki köpek havlıyor. kendim zabıtayı aradım ve komşulardan birinin köpek beslediğini ve havlamasından dolayı rahatsız olduğumu söyledim. Zabıtanın cevabı aynen yazdıklarım gibi oldu. hayvan severler derneğinin mahkeme kararı ile aldığı bir karadır.
(24-05-2013, Saat:03:50)efemefe Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kardeş hiç bir zabıta havlamadan dolayı kimsenin köpeğini alma hakkına sahip değildir. Her dairenin 1 tane köpek besleme hakkı vardır. belirli bir ses desibelini geçtikten sonra eğer şikayet varsa o zaman zabıta köpeği alma hakkına sahip olur. fakat o desibele ulaşacak bir köpek havlaması dünyada yoktur. Bende binaların arasında köpek besliyorum. illaki köpek havlıyor. kendim zabıtayı aradım ve komşulardan birinin köpek beslediğini ve havlamasından dolayı rahatsız olduğumu söyledim. Zabıtanın cevabı aynen yazdıklarım gibi oldu. hayvan severler derneğinin mahkeme kararı ile aldığı bir karadır.

tesekkurler hocam yani kopek ne kadar havlarasa havlasin hic kimse birsey yapamazSmile birde birsey daha sormak istiyorum kangallar gece oldugunda saldirganliklari artiyor ve daha tedirgin oluyor falan diyorlar bu konuda bi fikriniz var mi ?

tesekkurler
belediye çok karışmıyo fazla kardeş bana
(24-05-2013, Saat:07:38)mayekfun Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]http://www.sessizkalmasucaortakolma.com/...id=20&no=5
https://www.facebook.com/notes/hayvan-ha...4201024447

bu 2 linki dikkatlice okuyun ..

hocam kangalın sesi bu desibel şiddetini açıyor mudur ?
Teknik olarak imkansız rahat ol
Sayfalar: 1 2 3