Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Köpeği nasıl adam ederim ?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Elimde 03.10.2011 doğumlu bir belçika kurdu var.Sülük gibi davranıyo yanına geliyorum anında yatıyo sevdirmeye çalışıyo kendini herkese öyle yapıyo ve diğer köpeklere saldırmıyor ben ise insanları yanına yaklaştırmasın istiyorum.Gezdirirken de çok çekiştiriyor.Ben bu köpeği nasıl adam ederim ?
kapalı bir yere kapat we ordan hiç cıkartma sadece kendin gir yemegini suyunu wer cık 3 ay kapalı tut yeterli olacaktır
köpeğiniz 7 aylık (daha enik) olacaktr okadar ama tek siz ilgilenin siz sevin siz gezdirin ve yemek verin zaman ilerledikçe sertleşecektir .. güneş görmeyen kapalı bir yere kapatmayın yavrunun ihtiyacıdır güneş toprak vs..
Güncel
Köpeğinizi her hangi bir kapalı alana kapatmamanızı öneririm. Bu köpeğin psikolojisini bozmaktan başka bir işe yaramaz. Köpeğinize baştan eğitim vermeliydiniz fazla şımartılmış. Yine de geçte olsa eğitim vermeyi deneyin, sözünüzü dinletin.
Merhaba..köpeğinizin bu şekilde davranmasının sebebi daha önceden birilerinin ya da sizin köpeğinizi dövmüş yada korkutmuş olmasından kaynaklanıyor yada köpeğinize çok ilgisiz kaldığınızdan dolayı kaynaklanıyor olabilir. köpeğinize biraz ilgi gösterin ona kendisine güvenmesini sağlayın zamanla sizide korur bulunduğunuz mekanı da... arkadaşların dediği gibi eğer kapalı mekanda duruyorsa da bundan sonra gezdirin köpeğiniz sosyalleşsin ki dostu düşmanıda öğrensin..
(14-05-2013, Saat:03:15)osman06cı Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Merhaba..köpeğinizin bu şekilde davranmasının sebebi daha önceden birilerinin ya da sizin köpeğinizi dövmüş yada korkutmuş olmasından kaynaklanıyor yada köpeğinize çok ilgisiz kaldığınızdan dolayı kaynaklanıyor olabilir. köpeğinize biraz ilgi gösterin ona kendisine güvenmesini sağlayın zamanla sizide korur bulunduğunuz mekanı da... arkadaşların dediği gibi eğer kapalı mekanda duruyorsa da bundan sonra gezdirin köpeğiniz sosyalleşsin ki dostu düşmanıda öğrensin..

Ben okuldayken komşulardan biri dövüyor olabilir böyle bir izlenime kapıldım.Biraz ilgisiz kaldı evet.Gezdirirken direniyor veya çok çekiyor gezdiremiyorum.
Sayfalar: 1 2