Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Justin Bieber Konserindeki Görevlinin Sözleri [Mutlaka Okuyun]
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Selam beyler, bayadir cezaliydim yeni dondum. Dunku konserde giriste gorevliydim, daha sonra gorev yerim Diamond Circle oldu, konser sonuna kadar oradaydim.

-Olay tamamen annesiyle ya da babasiyla gelmis, gogusleri yeni cikmaya baslamis 11-12 yasindaki ergen kiz kardeslerimiz in ailesine zorla 800 liraya kadar para odettigi birkac saatti.

-Surekli cocuklarin aileleriyle tartismak zorunda kaldik, tribunde herkes ayakta diye gelip 'anons yapin otursunlar, ben cocugum gorebilsin diye tribunden bilet aldim' diyen en az 4-5 kadin oldu.

-Mustafa Sandal in kizi da kendisi de ordaydi, kizim burda diye geldim vs dedi ama pek yemedim ben fazla hevesliydi Smile

-Bayilan bayilana, sacma sapan uzun bir bekleyis oldu disarida. Kapilar 4 -5 gibi acildi, millet sabah 8 den beri oradaydi, ben oglen 2 de basladim ve en az 25-30 ergeni bayildigi icin tasidik.

-Iceri girmek icin hepsi agliyor sizliyordu, neler neler teklif edenler oldu. 13-14-15 yasinda kisacik sortlar- sutyenlerle gelen kizlari gordukce icim acidi, biz o yaslarda bisikletle gezerken alt mahalleye inmek icin izin alirdik.

-Iceriye indikten sonra Golden bolumunden ( orta kesim ) Diamond Circle girisinde bulundum, Diamond a girebilmek icin ergenlerin yaptiklarindan bazi alintilar;

"Beni iceri alirsan numarami veririm."
"Yanimda 50 lira var, versem alir misin?"
"Beni iceri al, seni icime alayim." ( Evet, aynen boyle"
"Iceri girmek icin her istedigini yaparim"
"2 gunlugune burdayim, iceri alirsan numarami veririm, cikista bulusuruz ve iki gun sende kalabilirim Wink "

Bunlari kiz kardesim yasindaki kizlar soyleyince daha da kotu hissettim. Ve emin olun bunlar cok ciddi bir kalabalik, cok ciddi ve dikkat edilmesi gereken bir zumre olmuslar. Normal olanlari bile iceri aldigimiz icin ya opuyor, ya twitter adresini veriyor oyle gidiyordu. Sonumuz iyi degil beyler, kiz kardesi olanlar dikkat etsinler.
Ne Justin'miş kardeşim beee trkangal'a bile konu oldu Beyoğlunda,Tarlabaşında Justin gibi parlak çok nedir bu Justin sevdası bizim türklerde anlamış değilim
HOCAM ; burdaki konu başka konu justin bieber değil ......
Tamam işte ben de justin için yapılan saçmalıklardan bahsediyorum
Nerden nereye gidiyoruz.Haberlerde izledim konsere yetişememiş ağlıyor sızlıyordu biz insan değilmiyiz diyen bir genç kız kardeşimiz vardı üzüldüm yani tavrına.Akıttığı göz yaşına değermi tartışılır...
justin kim lan sarı köpek ondan dağa değerli Smile
gidişat kelek vesselam Sad Herkesin iffetine namusuna sahip çıkması bir gereken bir dönemdeyiz .. maalesef
Sayfalar: 1 2 3