Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: TRKangal.Com - Duyuru
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
İsmi lazim olmayan, tamamen TRKangal taklidi olan ve kendilerini '' USTAD '' sanip oyle goren bir takim insanlarin TRKangal yonetimi ve kullanicilarina saygisizca ve cirkefce yapmis olduklari ithamlari gordum, okudum acikcasi beklemedigim bir insandan beklemedigim bir hareketti, sasirdim. Demek'ki biz yanlis tanimisiz..

Yasina ve kopek sevgisine duymus oldugum saygi neticesinde '' Abi '' dedigim bir insanin bizler icin hicde hos olmayan yorumlari, acikcasi beni hem kizdirdi hemde dusuncelerimde yanilmis oldugumu gosterdi.

Gene o adi lazim olmayan bir internet sitesinde aynen su yorum bulunmaktadir.

Alıntı:BASCO Nickli Üyeden Alıntı
başta şunu sölemek istiyorum,
karabaş sevdiğim ve beyendiim bir köpek, sahibide fuat sevdiğim bir arkadaşım,

karabaş yine aynı karabaş yine aynı yerden yakalamış yine rakibi kg çok veya az demeden altına almayı bilmiş ama ne olursa olsun yiğidin hakkı yiğide bunca şeye rağmen erciyesten bir tık ses bile gelmemiş helal olsun be erciyes denen köpeğe ve sahiplerine,

kangaldan ve kuralarından anladığım kadarı ile bu maç daha 4.15. dakikada bitmiştir erciyes net galiptir...

taylan kardeşim seninde dediklerine katılıyorum köpek bir maç kaybetti diye karabaşa vs hakaret edilmemeli, ama emin olduğum birşey var, aslında hakaret edenlerin çoğuda karabaşıda fuatıda severler, milletin bu gıcıklığı ve karabaşın mağlubiyet sevinci inan karabaşı şampiyon diye yalayan bir forum yüzündendir, milletin karabaşa olan sempatisi bu yalaka veletler yüzünden antipatiye dönüştü bukadar basittir bence....

erciyese tekrar tebrikler....

Tanimis oldugum BASCO'ya yakistiramadigim, yanlis tanimis oldugum bir insan olarak hafizamdan asla silinmiyecektir.

Konuya aciklik getiricek olursak;

* Ne TRKangal yoneticileri nede uyeleri hic kimseye yalakalik yapmanin derdinde degildir.

* Yoneticiler ve kullanicilar karakterleri oturmus, sahsiyet sahibi adam gibi adam olduklari icin bu site uzerinde faliyet gostermektedirler, adam olmayanlari zaten sitemiz'den uzaklastirip kalitemizi koruyoruz.. ( ANLAYANA )

* Kopek sevmek, bir kopek hakkinda fikirlerini soylemek, dusuncelerini beyan etmek ne zamandan beri taraf tutmak olmustur? Bizim icin hangi konu olursa olsun isimlerin onemi yoktur, herzaman haklinin yaninda olur dogruyu savunuruz..

* Hicbir zaman klavyeden efelik yapmaz, '' YALAR, ASAR, KESER '' vb. terimleri kullanmayiz.

* Bu camianin tek adresi www.TRKangal.Com oldugu icin bu kadar cok ilgi ve alaka goruyor, cunku tum gercekler oldugu gibi ilk ve objektif olarak burada yayinlaniyor.. ( Bazilari gibi calipda video yada resim koymuyoruz. )

* Madde madde yazicak olursak bir dunya sey yazilir cizilir. TRKangal'i herkez cok iyi bildigi icin daha fazla uzatma geregi duymuyorum.

ANCAK SOYLE BİRSEY VAR'Kİ..

KİMSE TRKANGAL YONETİCİLERİNE VE KULLANICILARINA HAKARET EDEMEZ, CAMUR AT İZİ KALSIN FELSEFESİNİ GUDEMEZ..

BİZLERİ BİLEN BİLİR, TANIMAK İSTİYENDE TANIR..

Not: TRKangal ve bunyesindekilere hakaret eden, camur atmak istiyen herkez icin gecerlidir bu yazi. İstiyen istedigi gibi alinsin..

Www.TRKangal.Com farki ile 1. sinif kaliteli hizmetin tadini cikarin, taklitlerimizden SAKININ..

Herkeze iyi forumlar, bol paylasimlar..