Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangalım Çiftleştimi Acaba:S
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar 1 yaşını yeni geçen dişi kangalım var ve eteğine baktım yalıyor ama kanlar var sokaktan zaar bi köpekle çiftleşti diye korkuyorum. bu kanama çiftleşme sonucu oluşan birşey mi yok sa kızana geldiği için filan mı bilgilendirerseniz sevinirim.
kanamadan 10 11 gün sonra eş olur ama sen onu kapat bi yere çifleşir falan
(20-04-2013, Saat:09:00)Rambo40 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kanamadan 10 11 gün sonra eş olur ama sen onu kapat bi yere çifleşir falan

hocam çiftleşmemişdir değil mi 1-2 gün oluyor kanaması yalıyor durmadan birde tüğleri dökülüyor. daha demin erkek köpek gelmişti genelde saldırıyor elinden aldım köpeği elletirmiyor kendine ama korkuyorum bir yandanda çiftleştiyse diye.
köpeqn kızana girdi arkadşm suan henüz çifleşmemiştir yanına köpek yaklaştırmaz pek sen köpeğini çifleştirmek istemiosan kapalı yerde tut sokak köpekleri gelip çifleşmesn
tamam hocam
arkadaşlar benim kangalımın genital bölgesi şişmiş baya ve kanamaları var bugün dikkatimi çekti bir kangal bulup çiftleştireyim mi ? zamanı gelmişmidir acaba daha önce çiftleştimi bunu anlama gibi bir şansımız var mı ?
Daha yeni kızan oluyor arkadasım
Sayfalar: 1 2