Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: aşı fiyatları (acil)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11
arkadaşlar herkese sevgiler saygılar. sonunda bir kangal aldık ama şöyle bir sorun çıktı. aldığım kişi aşıları yaptırıp kimlik çıkarttırmak için benden 300 tl para aldı. 2 tane aşı yapılmış hayvana kimlikte öyle yazıyor. ama şimdi o aşıların asıl fiyatının 40 tl olduğunu duydum. bir bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun. bu yavruyu aldığım adam da bu piyasada tanınmış birisi. eğer beni kandırdıysa ismini yazacağım, başka kimse mağdur olmasın diye. yardımlarınızı beklemekteyim. saygılar

konu buradan devam ediyor, http://www.trkangal.com/konu-abdurrahman...23539.html
sen adini yaz simdiden kimse iyi gecirmis, köpegi kaca aldiniz ? asilari kendisi alip vursa 15,20 tl karnesi 5 tl toplam masrafi 50 tl gecmez. simdiden hayirli olsun.
300 mu ithal ası vb toplam 40 tl
Kimlik 5 tl = 45

Kimse pis sahtekar mis ...
kardeşim toplam o adama 1150 tl para ödedim yavru için. bu fiyat uygunmudur peki? yavru 2 aylık nerdeyse. yarın kendisi ile bir kez daha konuşup bir şey çıkmazsa ismini dediğim gibi burada yazacağım, şimdi yanlış bir şey yapmak istemiyorum
Aşılara 300 verdiysen köpeğe 3000 vermişsindir. Geçmiş olsun bizim buralarda çoğu veteriner aşı parasından sonra karne parası bile almıyor.
çok fazla; kerameti neymiş o yavrunun?
Büyüyünce ejdarha falan mı olacakmış?
yavrunun resmini koyun bakalim varsa anne babanin resmini gerci onada pek güven olmazda siz yinede bir gönderin bakalim uygun yada degil yorumlariz.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11