Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kangalımı Kurtla Çifleştircem
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Arkadaşlar merhaba benim 1 yaşına girecek kangalım var 1.5 yaşında bizim burada postanede babayiğit bir tane alman kurdu var baya boylu poslu oda köpek çok cesur bizim ki tırsak Big Grin Anlamıyorum kangallar şöyle böyle dediler aldım bağladım birde hep yavruyken bağlıydı, golden köpekten korkuyor kangal yahu nasıl işse yavru demeyin artık daha 1 yaşına geldik köpek Big Grin ordaki kurda yaklaşmak imkansız derecede zor atıyorum tekme atmaya kalksan köpek te hiçmi ürkme olmaz yok arkadaş ayağını tutmaya çalışıyorBig Grin Kurtla çiftleştreyim diyorum nasıl olur sizce ? bu dişi kangalların hepsi böyle ürkek midir yoksa bana mı denk geldi
LA sen kpekten anlamayıp kangala ne laf ediyosun elin kıçı kırık itini kangal die besliyosun sonra kangala laf ediyosun.. Senin gibi köpek beslemeyi bilmeyenler köpekleri rezil rüsa ediyor gel bizimkileri gör önemli olan sevgi bakım senin gibiler ne anlar sonrada kötülemeyi bilirsiniz anca ..
ahahahaha benim kurt köpeğim vardı bundan önce 7 yaşında öldü bırak kapıya kimseyi koymamayı yoldan geçene deli oluyordu Smile bu arada sevgi filan diyorsunda emin ol hava soguk oldugunda odama alıp bizzat ilgileniyordum yatagıma alıp beraber yattıgım oldu Smile ama bu kadar korkak olmasını anlamıyorum.
Buyur kardeş 2-3 ay önceki fotoğrafları kötümü bakmışım. Konuşuyorsun birde
[Resim: 77024_114412518724155_1829369648_n.jpg]
[Resim: 300024_114412305390843_4170158_n.jpg]
Kangal sevgi ister diyorsun kulağını kesiyorsun hehe bu mu sevgi köpek kulak, kuyruk kesimine karşıyız. Boğuşuyor dersin şimdi diğer hayvanların hiç ni kulağı yok şimdi dersin kangalların kulakları uzun bahane çok arkadaş bir varlığı allah nasıl yarattıysa öyle görmeli, Cansız varlık değil ki bu üzerinde oynama yapasın gidip canlı hayvanın hiç birşeyi yokken kulağını kes sonra gel buraya bana sevgiden bahset.
kardeş ister kangal ister alman kurdu istersen farklı bi cins köpeği nasıl yetiştirrsen öle olur demek ki sen ufakken korkutmuşsun ve ürkmüş hayvan o yüzden tırsak.. ayrıca köpeğin güzel köpek alman kurduyla çifleştirip bozma güzelim hayvanı bul bi tane güzel kalıplı seninkine benzer çoban köpeği çifleştir..
bana geldiğinde 40-50 günlüktü korkutucak birşey yaptığımı hatırlamıyorum geceleri başka köpeklerden vesaire korktuysa onu bilemem. ama sokak köpeğinden farkı yok korkaklık konusunda höt desen 10 metre oteye kaçar. Millet daha çocuk diyor ama 1 yaşına gelmiş ilerdede bu böyle olursa halim yaman ben bakarım bakmasına babam istemiyor bu böyle yaptıkça bana çözüm yolu söyleyin onu yapayım. Geçmişte yapılmış ve çözüme ulaşılmış birşey söyleyin. Çok geç olmuş sayılır mı?
hocam daha demin yememesi gereken birşey yiyordu onu elinden almaya çalıştım sopayla hırlıyor sopayı parçalamaya çalışıyor. bırakmıyorda aslında çok güçlü sopayı agzıyla tutunca bırakmıyor çekerken zorlanıyorum ayagını yediği şeyin üstüne bastırıyor çekerken çok zorluyor güçlü güçlü olmasına ama yürek yok işte insanlardan korkuyor köpeklerden korkuyor.
Yal kabına ben elimi uzattığım zaman filan havlar koymaz mahallede bi tane yavru köpek var küçük baya annesi yok geliyor oda oynuyor bizim dumanla kabından yemek yiyor ona ses etmiyor. Annelik duygusu bastırıyor heralde Smile ama daha hiç anne olmadı üstüne çıkıyor dumanın oyun filan oynuyor hiç ses etmiyor. Hatta onun yemesini bekliyor o yedikten sonra o yiyor.
nihayetinde dişi bi köpek ejderha olmasını beklemeyin zaten iyi eniklerde kötü gözüyle bakılan kancıktan çıkar. kurtla çiftleşme meselesine gelince eniklerinizin hepsi kısa boylu yarım kulak zaar diye tabir edilen itlerden olur muhtemelen adamcıda olur gerisi size kalmış.
hocam türkiyedede asıl bir kurt'la kangal çiftleştirildi haberlerde okudum biraz ama sonuç ne tam olarak bilemedim kısa boylu olacağını nerden biliyoruz ki bahsettiğim alman kurduda baya boylu poslu, veyatta erkek bir sağlam kangalla çiftleştirip kendime bir erkek alayım diyorum ama geri kalan yavruları belli bir süre büyüdükten sonra nereye göndereceğim nereye bırakacağım bilmiyorum. Hocam ejderha olmasını beklemiyorumda, bu kadar korkak olmasınıda anlamıyorum Smile geceleri fena oluyor ama dikkat ettim çatırdı duysa evin etrafında dönüyor hemen havlıyor, geceleri 3-4 köpek gelse bile dikiliyor ama gündüz neden böyle.
Sayfalar: 1 2 3