Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Çiftleşecek Safkan Ayıbogan Bir Dişi Arıyorum
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
Herkezin Ramazan bayramını en icten dileklerimle kutlar hayırlara vesile olmasını dilerim. . Arkadaslar abiler benim cok sevdigim bir abimin istanbulda tam 100 yıldır sure gelen saf ayıbogan bir kangalı var.Abim tam anlamıyla bir doga aşıgı.Kendisi elektronik muhendisi ve ogretmenlik yapıyor bunun yanında cok buyuk bir cıftlıkte yasıyor ve kangalına gozu gibi bakıyor. Kangalını safkan bir ayıbogan disiyle ciftlestirmek istiyor ve benden arastırmamı istedi. Abime soz verdim ve sızlerden ozellikle ustatlardan bu safkan ırkın uremesi icin yardım beklıyorum. Bugun hayvanın yanından yeni geliyorum ve gercekten 100 yıllık safkan bir kangal asla bir karısma olmamıs zaten abim tam bir deli asıktır ve cok ozenle yetıstırmıstır. Ayni ozenle suregelmis safkan bir dişi sahipi olan abilerimin yardımcı olmarını rica ediyorum. Kopek istanbulda. Kangal aşıgı abilerimin bu ırktan guzel saf yavruların devamı ıcın yardımlarını cok ciddi bekliyoruz. Saygılarimla, Serkan .
inşallah safkan bir dişi bulunur... erkeğin resimlerini bu sitede de görmek isteriz... şimdiden kolay gelsin size... bu ırka sizin de bi katkınız olursa ne mutlu size...
kangal bulunurda,, ayı boğanı bende mevcut değil yardımcı olamayacağım...
sizdeki itin resmini görelim ?
ben olsam
http://www.trkangal.com/showthread.php?tid=2174
su basliktaki arkadasla baglantiya gecer onunla bu isi konusurdum
disisi gayet heybetli
(20-09-2009, Saat:12:41)sudkaido Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben olsam
http://www.trkangal.com/showthread.php?tid=2174
su basliktaki arkadasla baglantiya gecer onunla bu isi konusurdum
disisi gayet heybetli

Adam ''AYIBOĞAN'' bir Dişi Arıyor.
Saolun arkadaslar insallah safkan bir ayıbogandan yavrularını alırız.sizlerden ricam mutlaka aklınızda bulunsun bir tanıdıgınızda veya duydugunuz biri olursa hemen irtibata gecelim.Resimleri suan bende yok ama irtibat halinde zevkle misafirimiz olursunuz gorusuruz.
Sayfalar: 1 2 3