Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Kavga Bilmiyor :(
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Arkadaşlar benim 10.5 aylık kangalım kavga bilmiyor yahu Big Grin
Dişi köpeğim birde bir insan çağırsa koşuyor pis yalaka halbusiki yavruyken bağlıydı hep Sad bir tane sokak köpeği vardı baktım yan yana geldiler ellemedim bizimkini yere yıktı hemen hiç birşey yapamıyor kavga bilmiyor. Big Grin bizim burda bir yerde gördüm kangal 20 metre önünden geçittirmiyor bizimki ise ühhüüü .
Halimiz yaman ne yapacağız.

Bundan önce kurt köpeğim vardı 7 yaşında öldü o değilde kangallardan soğudum Sad biz memlekete giderdik 3 ay evi gözetlediği olur du kurt köpeğimizin. Bahçeden içeriye kimseyi sokmazdı, tuttuğunu koparıyordu. Kangallar çok uysal hayvan kapıya biri gelse kuyruk sallıyor Big Grin
Köpek uyuzsa kangal soyuna niye laf gidecekmiş bizdeki kangallar niye öyle değil ozman ?
(27-01-2013, Saat:08:36)bogaherkül Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Köpek uyuzsa kangal soyuna niye laf gidecekmiş bizdeki kangallar niye öyle değil ozman ?

laf etmiyorum ne yapmalıyım diyorum kurt köpeğimde pek birşey yapmadım oda bağlıydı bunuda aynı bağladım bağlıydı hep : ) ne yapmam gerek bu kangalı sertleştirmek keskinleştirmek için.
yabancı birisini getir önüne biraz et at kızdırtsın o şekilde.
(28-01-2013, Saat:12:17)QüStah Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]yabancı birisini getir önüne biraz et at kızdırtsın o şekilde.

hocam onu ben kendim denedim şahsen yemek yerken elimi uzatsam yemeğine bana bile saldırıyor ama kafasını seviyorum benim kızım diyorum susuyor. sopa ile dokunmaya çalıştım sopayı ısırıyor.
Güncell
bende hic o sorun yok yemek veriyom tam saldiracak yemegi onunden cekiyorum otur diyorum oturdugu zaman veriyorum hatdaa kizdirmaya calisiyorum oturup usluca bekliyor cookkk sabirli benimkisi
Sayfalar: 1 2