Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Çok zor bir durum.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
ROCKY & PAŞA

[Resim: jcxpb.jpg]

2012 Ağustos başında Sivas ' a köye tatil için gittiğimde yeni doğmuşlardı.

Annesini 1 hafta yal ile kendi ellerimle besledim oda yavrularını bana verdi. Kimseyi yanaştırmıyordu bile yanına. Ben her gün gittim yedirdim içirdim. altından iki yavrusunu alırken gık bile demedi bana.

İstanbul'da işyerinin bahçesine getirdim Mekan büyük genişti 1 dönüm bahçesi var. Önü sahil alabildiğine arada sadece bir yol var.

[Resim: jcxr3.jpg]

Ozel mamalar,iğneler,proteinler bakımları harukulade iyi bakıldılar canımız gibi sevdik. Dükkanın bekçisinden sahibine kadar. Çok tatılardı baktık büyüttük yarın tam 6 ayı dolduracaklar.

Bu gün müdürlükte nöbetçiydim eşimden bir telefon aldım PAŞA ' ya araba çarpmış ayağı kırılmış şuanda müşade altında 2 gün beklenecek iç kanama yoksa ameliyat edilecek.



Cidden çok üzüldüm terledim içim yandı. Bundan 1 ay öncede aynı mekanda ROCK' ye çarpmıştı araba ancak o incindi sadece atlattı nitekim.
Her ne kadar sevselerde bekçi sahibi gibi bakamıyor köpeğe.

[Resim: jcxrz.jpg]

Bu gün zor bir karar aldık babam ile. Yuvaları vs ile köye geri göndereceğiz ayağa kalkınca. Kime derdimi anlatacaktım tabii ki de benim halimden en iyi siz anlarsınız.

Abilerim, kardeşlerim çok zor be sadece gidersem oda yazları görebileceğim onları. Eminim unutmayacaklar beni ama her hafta sonu alıp onları sahile çıkaramayacağım ellerim ile besleyemeyeceğim.

[Resim: jcx8r.jpg]

Öpemeyeceğim, koklayamayacağım. Ne kadar müsait olursa olsun alanın İstanbul'da bu köpeklere bakmak zor iş gerçekten. Ama bağlanıyorsun işte arkadaş evladın gibi oluyor.

[Resim: jcxt6.jpg]

Ne yapalım artık yapacak birşey yok zor durumdaydım sizlerle paylaşayım dedim. Zahmet edip okuyan herkese teşekkürler.

[Resim: jcxtx.jpg]

Saygılar...
Kötü bi durum :/ gecmis olsun insallah eski sagligina kavusur... Bence baska bi cozum ara...
Bukadr cok severken ayrilmak zor gelecek sana
Kardeşim onlar için en iyisi köye gitmeleri. Kendimi düşünüp getirdim ancak bu sefer onalrı düşüneceğim.

Katlanacağız artık.
Bence başka bi cozum yolu illaki vardir. Sevdigin kopekten ayri kalmanin acisini bilirim ben .. En buyu zaafimdir kopekler , , , yinede en dogru krari verdigini dusunuyorsan birsey diyemem. El elin esssegini türkü çağırarak arar dedikleri bu olsagerek:/
Aynen çok doğru bir Atasözü,

2 gün önce babamı uyardım söyleyin bekçilere iyi baksınlar ben gittiğimde çok hareketlilerdi gerekirse uzun zincir felan alalım diye.

Tamam demeye kalmadı bu sabah haberi geldi.
Olmuşla ,ölmüş e cagre yok. Bekcininde büyük payi var bu olayda ,keske zincirleseydin ama keskelerde cagre degil krdesim... Veteriner durumu hakkinda birsey dedimi pki
Yanii ameliyat sonrasi ciddi bi hasar kalirmiymis
Kardeşim 2 gün müşade altında tutulacak iç kanamaya karşı.

2 sonra ameliyatla platin takılacak herhalde bugün karşıya geçip detaylı öğreneceğim.

Araba ile gelip almışlar ben bu gün çok ters bir yerdeydim. Eşim aradı haber etti o saatten bu yana içim hala yanıyor.

Sayfalar: 1 2 3