Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: kangaldan anlayan ardaşlardan yardım istiyorum.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
arkadaşlar kangalı çak seven birisiyim fakat 1 tane kangal besleyecek yerim var ve kangal almaya karar verdim. araştırmalarım sonunda kangalın diğer büyük ırklardan farkını tam olarak anlayamadan sevdiğim bir abim resimdeki köpeği bana kangal diye hediye etti. ölene kadar besleyeceğim köpeğimin kangal olmasını istediğimden sizden yardım istiyorum sizce köpeğim kangal mı? köpeğim 9 aylık.
böyle bi resimden bişeyler demek doğru değil çok bilmişlik yapmayayım ama ağız yapısı ve alındaki ara sokak barikatı gibi duran tümseklik kangal havası vermedi 15 aylıktan aşağıda durmuyor şimdilik bu kadar yorum yapılabilir büyük ve farklı yerlerden çektiğiniz resimleri koyarsanız bişeyler söylemek mümkün olur güle güle besleyin.
yorumun için teşekkürler arkadaşım ama yeni üye olduğum için eklentiler dışında resmi nerden yükleyeceğimi çoklu resmi nasıl yükleyeceğimi bilmiyorum.ancak bunu yapabildimShy
kardeş kendi yükledm şeklde gösterym sna...

http://www.hizliresim.com/ kardeş buraya gir hemn önündeki DOSYA SEÇ yazan kutucuqa tıkla resmi seç . dosya seç yazan kutucuqun altındaki İşlem Ayarlarnı Göster yazan yazıya tıkla ve ordan resim boyutu için ORTA seç ve ŞİMDİ YÜKLE yazan yazıya tıkla resim yüklenince wep sitesi forum doqrudan ersm die yazılar geleck kardeşına. sen FORUM yazan yaznın karşısındaki kutucktadki yazıları kopyla gel burda açıtıqın konuya yapıştr kardeşm..
[Resim: utkoe.jpg]
[Resim: j8jpw.jpg]
[Resim: j8jrj.jpg]
[Resim: j8jtz.jpg]
[Resim: j8jxk.jpg]
[Resim: j8k2r.jpg]
arkadaşlar ilginiz için gerçekten çok teşekkürler.galiba yaptım foto yükleme işiniSmile
yaptn yaptn Smile güzel bi hayvan güle güle besleyn
Sayfalar: 1 2