Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: PALA hakkında yorumlarınız lütfen..
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
[attachment=6366]
Öncelikle Herkese Merhaba.Köpek olarak hep Pitbull besledim ve dayım sayesinde bende kangalcı oldum.Sivas Kangalın havuz köyünden 20 günlük bir enik aldım.Yorum ve yardımlarınızı bekliyorum.Yönlendirmeleriniz ile bu yavruyu çok sağlam yapmak istiyorum. (ANTALYA)
Maşallah öncelikle ilk 6 ayına kadar yavruya çok iyi bakman gerek aşısı olsun,yiyeceği içeceği olsun ilk 2 ay yoğurt,süt ve diğer süt ürünleri yavrunun gelişiminde, 6 aylık olduktan sonra sabah ve akşam olmak üzere iki öğün yemesi yeterli onun dışında 12 ay sonrasına çıktığı zaman vucuduna göre öğününü ve beslenmesini ona göre ayarlarsın bol protein,karbonhidrat yumurta yine kalsiyum olarak süt grubunu fazla vermemek gerekir büyüdüğü zaman kemik sorunlarına neden olabilir ama yeterince miktardada verilmelidir ALLAH SAĞLIKLI büyütmeni nasip etsin yütü kadar hayrını gör.
Sivas/Kangal'dan alınan veya oranın köpekleri bana hep daha güzel gelmiştir. Sonuçta kangal köpeğinin merkezi. Muhtemelen senin enikte sağlam bir köpek olacak.
Ama çok erken almışsın. Dikkatli bakman lazım. Zaten sitede veya net ortamında konuyla ilgili gerekli bilgiler var.
Eniğin daha detaylı resimlerini, anne ve babası hakkında bilgi, varsa resimlerini eklersen daha iyi olur. Güle güle besle.
KangalKars ve bursakangal isimli arkadaşlarım yorum ve önerileriniz için tekrar teşekkür ederim.yazmış oldugunuz önerilerin harfiyen uyguluycam ve sitedende takip etmeniz için dewamlı gelişimiyle ilgili paylaşımları yapacağım.yardımlarınıza ve deneyimli bilgilerinize çok ihtiyacım olacak.kendinize ve kangallarınıza iyi bakmanız dileklerimle..
Eyvallah kardeşim her zaman yanındayız.
Öncelikle hayırlı olsun güle güle besle ancak ilk adımda yanlış var sağlam olması için annesini 2 aya kadar emmesi çok iyi olurdu, en azından 40 günlük olana kadar annesinden ayrılmaması lazım kemik ve dişlerinin sağlam olması içinWink