Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: yardım...kilo aldırmak
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
14 aylık köpeğime kilo aldırmak için nasıl beslemeliyim?
İskembe ile bitisik olan buralarda kirkbayir gibi bir sey denilir o sakadat turunden ver ara sirada meme ama iltihap ve yara olmamasina dikkat et.
(31-12-2012, Saat:04:50)hapy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]İskembe ile bitisik olan buralarda kirkbayir gibi bir sey denilir o sakadat turunden ver ara sirada meme ama iltihap ve yara olmamasina dikkat et.

abi kırkbayır dediğiniz uzunmu yoksa yuvarlak olanmı
Ayni iskembe gibi ama sakadat olorak kullanilmaz rahat bulabilirsin.
(31-12-2012, Saat:05:15)hapy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Ayni iskembe gibi ama sakadat olorak kullanilmaz rahat bulabilirsin.

bildim de onu yemiyor yıkayıp tertemiz veriyorum hiç bakmıyor genel olarak tavuk haşlama fln yiyor makarna ekmek bunlar kilo aldırırmı et ve et suyuyla versem
Yikamana gerek kalmaz normalde ama seninki hijyenik buyumus demekki. Makarna yapacaksan kelle firinlari vsrsa sizin orada kelle dibinde kalan et suyu ile hasla o iyi oluyor. Catosal diye bir vitamin var deri alti uygulanir onu kullanirsan hem istah acar hem zinde tutar.
(31-12-2012, Saat:05:44)hapy Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Yikamana gerek kalmaz normalde ama seninki hijyenik buyumus demekki. Makarna yapacaksan kelle firinlari vsrsa sizin orada kelle dibinde kalan et suyu ile hasla o iyi oluyor. Catosal diye bir vitamin var deri alti uygulanir onu kullanirsan hem istah acar hem zinde tutar.

Catosal bunu yarın temin edeceğim abi 2 kg tavuk haşlıyorum içine 1 kg makarna koyuyorum bitiriyor
Sayfalar: 1 2