Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Yavru kangalim
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Oncelikle herkeze selam. Dun yeni bir kangal kopegi aldim daha 2 aylik olmadi hic dusunmedigim birsey oldu yavru demir parmakliklarin arasindan geciyor bahcede dolaniyor aslinda bunda pek sorun yok biyere kacamaz bahce kapali. Asil sorun yagmurdada gece disari cikip islaniyor disarda hava kotu ruzgarli hastalanir diye dusundum. Uykusu gelince kulubeye giriyor. Bende hastalanmasindan korktugum icin kulubesinin onunu hafif kapattim cikamiyor. Sizce kulubenin onunu acmalimiyim? kopek hastalanirmi soguk havada?

Yardimci olursaniz sevinirimBig Grin
arkadaşım kış ayındayz ve yavru 2 aylık ufak olduqu için ıslanınca rüzgarn etkisyle felan üşür hasta olabilir.. yağmurlu havalarda kapat önünü güneşli havalarda çıkar gezsn...
Yavru 2 aylık sa bırak gezsin yağmur veya soğuk oldu zaman kendi gider merak etme benim 40 günlük yavru var gezer tozar ondan sonra yuvaya gider yeterki yuva sıcak ve kuru olsun.
2 aylık ite bişi olmaz yuvaya kendisi giriyorsa boşa müdahale etmeyin zira doğa herşeyin en iyisini bilir bende çocukken derdim hep bizim bu köpeklerimiz gerizekalı güneşte saklanıyor yağmurda karda dışarda dolaşıyor diye Smile yaratan hayvanların yaşamlarını sürdürebilmesi için her türlü ihtiyacını ona vermiştir.