Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: K9 Saldiri Egitimi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.


Bomba gibi burda birtane türk amca var o da köpegine bunlari ögretmis!MashAllah!gecen bir adam evin yakinlarinda adami yitmisdi köpek o ani görür görmez attladi ve adami tam dutuyordu köpegine dur dedi köpek yerinden kimildamadi gel dedi hemen geldi adam az kala katil oluyordu!disisi var kendinde köpekleri polise satiyor!bu köpekler alman kurdunu gecti!ve dünyada her polislik jandarma zivil securityde var!cok akili köpek!her ciflikde 1 tane serbest böyle köpek olmali ve cogunlukla köpekler calinmaz!
saygilar
Bizim ``gaba köpeklerimizi`` de bu hale getirmek mümkün mü acaba Big Grin

Ben sanmıyorum şahsen.. duragan bir insana bu şekilde ölümüne saldırmaz diye düşünüyorum bizim aslanlar.. Yani zaten bu hale gelebilse diğer köpeklerden çok daha güçlü de oldugunu düşünürsek , elinden 3-5 kişi alamaz..

Bizim köpeklerimiz daha çok uyarı üzerine evrimleşmiş sanki.. Tehlikeyi hissettiği an ayağa kalkar ve gözle uyarır , olmazsa hırlar.. O da olmazsa gür bir sesle havlar.. Devamında hırlama ve havlama silsilesi gelir Zaten o an karısındaki saldırmaktan beter eder.. Ve karsısındaki kontrolüne alır
Aynen Emre Kardesim Bu tip Bekci Kopekleri Olsa Uysal Kopeklerin Calinmasi Zor olurdu..
Negrano Kardes Egitilse Bizim gaba Kopeklerde BOyle OLur Ama Tutugunu Elinden Almak Cok Zor OLur Birde Tutugunda insan da Yani Baya Derin iz Birakir..