Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: yavru Dişi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar 8 yavrudan 3 Köpek kaldı biri Dişi en iyi dişi kendime ayırmışdım ama 2 erkek bıraktım için ve anneside bende oldu için Dişi hediye etmek istıyorum istıyen gelsin alsın bugün 30 Günlük Dişim Garantili arkadaşlar Baba Saf Sivas anne Efsane Katil Soyu en baskın Dişi Damızlık arayanlar kaçırmasın.
http://www.yuklelan.com/images/sReNK.jpg
http://www.yuklelan.com/images/kgZbH.jpg

Yukardakı Foto da 25 Günlükler.

Cihanbeyli Meşhur Karbaş da Katil soyu dur yanı verecem yavru aynı kanı Taşıyor.
Anne Karabaş gibi efsan Katil Torunu(Katil Tüpcülerin Ala/ Onur Kanlı Hercül/Koca Ejder ve bir çok efsane yı devren Köpek dir.
Baba larıda 1. Sınıf Kangal dır.

Dişi iyi bakılırsa boğacak Köpek cıkmaz arkadaşlar.
Çok güzel bir davranış sayın Kaparol bey inşallah değer bilen birilerine gider. buraya birde yaşadıgınız ili felanda yazarsanız alacak kişiler daha kolay iletişime geçer sizinle.Kolay gelsin ii günler.
(17-12-2012, Saat:04:11)enke Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Çok güzel bir davranış sayın Kaparol bey inşallah değer bilen birilerine gider. buraya birde yaşadıgınız ili felanda yazarsanız alacak kişiler daha kolay iletişime geçer sizinle.Kolay gelsin ii günler.

İnşallah benim istediğim de o iyi kapıya gitsin bulundum yer Konya Cihanbeyli gelen kişiler olursa akılarında Soru işareti olmasın acaba diye neden verıyor ki diye verıyorum cünkü anneleri ellimde Dişi kime götürürseler götürsün ler Dişi eğer 2 sınıf derlerse ben burda herkeseden özür diliyıceğim.
Dişi 1 Sınıf En büyük ve en Baskın Dişim dir.

İnşallah deger bilen birine gider bende uzun yıllar konyada yaşadım 3-4 sene önce bir ara cihanbeylide koyun küpesi işinde kontrol için çalışmıştım ve cihanbeyli bölgesindede güzel köpekler vardı.
Alan hayrını görsün Maşallah.
Dün Akşam verdim Dişi iyi yere gitti ama keşke dişardan iyi biri gelseydi bu Katil soyunu kalitesini görseydi.