Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: duman(100 günlük)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8
arkadaslar köpeğim 24 mayıs doğumludur.kangal değildir fakat anne ve babası oldukça iri köpeklerdir.köpeğimin ön ayaklarında eklem sorunu vardır fakat onunda tedavisi yapılmaktadır en kısa zamanda geçicek inşallah.yeni resimlerini ekliyorum maşallah demeden geçmeyelim lütfen. ( iki başlık açtım kusura bakmayın .diğerini silerseniz sevinirim )[Resim: 100_3111.jpg] [Resim: 100_3107.jpg] [Resim: 100_3122.jpg]
devamlı dolaştır... onun haricinde zaten tıbbi tedavisini yaptırıyomuşsun... maaşallah nazar değmesin...
600x800 yapın özellikler var verdigim konuda yine çok büyük
maşallah güzel enik.ayaklarındaki sorun tıbbi tedaviyle çözülüyosa mutlu ol bence kardeş;ne köpekler var bu yüzden heba olan.
kardeş protez yardımı gerekir diye düşünüyorum. köpeğin bu ortopedik sorun dışında güzel. güle güle besle.
kardes sen bunu aldiginda böylemiydi ayakalr
yoksa sonradanmi oldu
eger böyleyse niye aldinki
düzelecekmi bari
hadi hayirlisi
gecmis olsun
ilk aldıgımda böle değildi.zaten aldıgımda 27 günlüktü.almak zorundaydım annesinin altından cünkü ölmek üzereydi annesi bakmıyordu.1 ay falan evde baktım o nedenle fazla güneş göremedi. güneş görememesi sebeb oldu diye düşünüyorum zaten veterinerde öle söledi. şuan için günlük 10 damla devid 3 veriyoruz ve güneş görüp yürümesini sağlıyoruz. 1 ay içerisinde geçmesse ayaklarına cıta gibi bişeyler bağlayıp düzgün durmasını sağlıcaz 10 gün falan o şekilde kalıcak ve bu sıradada çeşitli ilaçlar kullanıcaz.bunlar veterinerin sölediği şeyler .1 ay içerisinde birşey kalmıcagını söledi .inşallah dediği gibi olur. yorumlarınız için teşekkürler.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8