Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Sivas Birincisi ( onemli)
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
Yaklasik bir aydir kendi capimizda kimse ile kotu olmadan kimseyi kayirmadan, Sivasta ufak capli organizasyonlar yapmaya calisiyoruz. Gecen hafta sonu ilimizi disarida temsil edecek bir yada bir kac kopek cikaralim dedik elimize aldik kalemi kagidi yazmaya basladik. Otuza yakin kopek cikti ortaya. Sahiplerine sormaya basladik cogunlugu farkli farkli nedenler one surerek teklifimizi reddetti. Yakinimizda olanlara sorduk oncelikle baktikki olmayacak listeyi yirttik. Biliyorumki bu sitede neredeyse hepsinin uyeligi var maksadim kimseyi kirmak degil. Para basip kopek alanlar bir elin parmagini gecmez kalanlar emekci. Buradan hepinize sesleniyorum sagda solda benim itim birinci, o neki ona atayim, onunla aram yok, biz bize atmak yakismaz gibi bahaneler uretip konusmayin. Birinci denenden birinciligi almak icin herkes mac ister emekli yada daha atmam denmesin. O neki deyip kucumseme cikar er meydanina itin kucumsetsin. Aram yok deme kimse birbiri ile kan davali degil ortak dostlariniz var. Biz bize olmaz deme dost dostunda en iyisinin olmasini daha cok istmeli.

Yani kisacasi varsa elinde yigit once memleketinde herkese kabullendir, daha sonra takdirleri tesekkurleri hak et istedigini gonlunce helalince soyle. İtinde İnsaninda iyisine hastayiz. Ortada laf donmesin sivas kucuk yer duydugunu konusmak istedigin kisinin yanina git konus. Saygilar.
Bence Sivas´in En iyi Kopegi Tuncay´in Katmir.
Arkadasim iyisinin hep yanindayiz. Turnuvada destegimiz tuncaya tabiki cunku sivasi tek temsil eden o. Ama ben merkezdeki kopekler ve kopekciler icin yazdim.
Happy kardesim sen herzaman doğruları konuştuğundan kimseye yarana miyon herkes sana yüzden kızıyor dogru insanların hiçbir zaman hiçbir yerde yeri olmaz zaten sen yazmış in rakip küçük ben ona atmam oneki demeleri zaten herşeyi gösteriyor meydana çıkan ne olursa olsun rakip tir meydana çıkan a degil çıkarttıağzınıza bakalım çıkın maçı kazanın öyle konuşun herkesin eemeğine saygı duymak lazım kimseyi küçükesmeyin saygılar
güzel bi paylaşım olmuş sivastada hakkten herkezın kopeği sivas birincisi nası oluyorsa turnuva yapsınlar bırıncıyı belırlesınler sivas ve ilçeleri arasnda birinciliğe oynayacak köpekler arasında zaza gelir
Katiliyorum Arkadasim Hakli Olarak En iyi it Benimki Diyor isen Ispatlayacaksin demissin Kisaca Yolunuz Açik Olsun...
bence sivas kendi arasın da bi turnuva düzenlense mükembel olur
Sayfalar: 1 2