Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Sivas Kangalı Boğuş Köpeği olur mu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6
Arkadaşlar benim yavrulrın nın Babası Gercek Saf bir Sivas Kangalı Dişi de Efsane Katil Soyu kimisi Sivas lar iyi boğuşmaz dıyor sizce bu söylenti doğru mu dur.
kangal boğuşmassa bu formun adı kangal tr ve çok kangal var burda... ben bu kadar söyleyim sen anla...
(13-12-2012, Saat:11:11)vedattt Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]kangal boğuşmassa bu formun adı kangal tr ve çok kangal var burda... ben bu kadar söyleyim sen anla...

Tr Kangal doğru söylüyon dostum ben zaten boğuşmaz diye bir şey demedim ama Genel olarak bu sitedeki Köpekler Boğuş Köpekler ve bunlar Anadolu Coban Köpeği/Kangal ve diğer ırkların Melezleri.
Genelde saf Kangal az var Boğuşan ben öyle biliyordum yanlışım varsa kuzura bakma.
saf sivas kangalı nasıl bişey oluyor üstünde sivas mı yazıyor ? sivas kangalı diye bi ırk varda bizimmi malumatımız yok ? ama safkan bi kangal meydanda iş yapmaz gücüde yetmez çekeride onların işi ekip halinde sürü korumak hayallere kapılıpta ilerde üzülmeyin.
Bu konu gercekden benim ilgimi cekıyor ben bu işin uzmanı deyıl im yani Genetık açıdan ama genel olarak benim görüşüm Sivas Kangalı Anadolu Coban Köpekleri nin biraz daha iyi süzülmüş olmaları ve bu süzme işlemi özellikle Davar Kurt için.
Bir diğer benim paylaştım görüş ise Kangal sadece sivas da deyıl başka yerlerde misal Konya/Kayseri vs iyi Kangalar oldu.

(14-12-2012, Saat:02:59)KOÇOĞLU Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]saf sivas kangalı nasıl bişey oluyor üstünde sivas mı yazıyor ? sivas kangalı diye bi ırk varda bizimmi malumatımız yok ? ama safkan bi kangal meydanda iş yapmaz gücüde yetmez çekeride onların işi ekip halinde sürü korumak hayallere kapılıpta ilerde üzülmeyin.

Dişim in Soyu Sağlam oldu için ve Baba da seçme ce bir Kangal oldu için içim rahat Baba Engin Nurşani nin Hediyesi Gözleri çok değişik Turuncu/Kırmızı.
Yavrularım da şükür sert .Big Grin
Değerli kardeşim sen köpeğine iyi bak ve kıymetini bil.Şu ırk dövüşür bu dövüşmez.Yok yörük köpeği dövüşür,kangal dövüşmez bunların hepsi boş laf.Her köpek dövüşür.Soyunda(kanında) kırıklık yoksa her köpek dövüşür. Sen yeterki iyi yetiştir.Amacın iyi bir dövüş köpeği yetiştirmek ise eniklikten itibaren bu işe yönelt. Başka köpeklerle bir arada tutma.Yalnız büyüsün.senden başka kimse ilgilenmesin.senin sesini ezberlesin.sana güvensin.insan kalabalıklarının içine götür ama kimseye elletme kimseye sevdirme.körpelikten itibaren emsalleriyle sürekli boğuştur.Dengeli besle,sporunu eksik etme.Eğer vücut yapısında bir arıza yıksa ve dengeli bir fiziğe sahipse sen gör nasıl boğuşacağını.Hepsi bu kadar.
tsk Panter Kangal
saygilar
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6