Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: +3,4 derecede kulak kesimi yaptım iltihaba sebep olurmu?
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Arkadaşlar anca bugün fırsat oldu ve eniğimin kulağını forumdaki teorik tecrübelerime göre kestim ilk kesimime rafmen fena olmadı sorun yok gibi.
Anlattığınız gibi pudra ve deri spreyi kullandım çok fazlada kanamadı.
SORUN ŞU: 1 haftadır günlük güneşlik aydın şu an sanki zemheri...
gündüzleri güneşli 15 derece nin üstünde ama geceleri biraz soğuyacak galiba iltihap olurmu yada olmaması için nasıl bi önlem alayım?
saygılar, Vesselam...
sprey varsailtihap yapmaz ama sızlar soğuktaa yazık gece kapalı alanı yokmu
Geceleri serbest duruyo ama kapının önünde yatıyor genelde. soğuk diye dama yada saman deposuna giderse gider gitmezse dışarsı soğuk. pişman oldum bak şimdi. :S
(10-12-2012, Saat:01:29)Reis61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]gardş sızlaması pek canını yakmaz ancak aqrı kesici ilaçlar kullanmanı tavsiye edrm bnm görüşüm..

sızlaması canını yakmazmı ? Bence yakar yara cabuk iyileşmez kendim gördüm.
doqrudur kadir kardeşm.. de soquk havalarda keslmesi daha iyi bnce bnde kar yaqmasnı bkliorm kurtlanma felan olmaması için.. sızlamadan çok aqrı yapması köpeği daha çok tkiler die düşünüorm..
yazın kesmen kışın kesmenden daha iyidir kışın kulakmı kesilir kardeş baharın kesilir kulak kapalı alanda dursun yara kabuk bağlayana kadar hava guzelse problem yok da soguksa yazık hayvana kulağına bi soğuk vurursa anlarsın
biraz geç iyileşir bişey olmaz antibiyotik kullanman iyileşmeyi hızlandırır.