Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Şişirilmiş köpekler,sanal şampiyonlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
merhaba kangal ve çoban köpeği camiası.
teknoloji ilerledikçe ve iletişim kolaylaştıkça daha rahat iletişim kurar olduk. çok uzaklardaki insanlarla hertürlü etkileşimi kolayca başarıyoruz. bunlar iyi şeyler. tabi bu kolaylıkların birde olumsuz yanları var. örneğin bir köpeği olan arkadaş o köpeğini kıytırık maçlarda allayıp pullayıp türkiye nin öbür ucuna fahiş fiyatlardan satmanın yada yavrularını elden çıkarmanın kolaylığını yaşamaya başladı. aynı şekilde hiç alakası olmayan soylarda köpekleri onun yavrusu bunun kardeşi diye millete gazladı. açın ilanları bakın ne şampiyonlar var.(kendince) bütün ilanlar için demiyorum içlerinde son derece doğru ve dürüst olanlarda var tabi. ama yalan olanların oranının fazal olduğu bir gerçek. örnekleyecek olursak Güdük soyu nevşehirde bir tek Ali Aydoğmuş ve fatih lerde varken bugün o bölgede köpek almaya kalkın hele birde yabancı iseniz hapı yuttunuz. kesin size gelen it güdüktür. aynı şek aksaray içinde geçerli kesin corc soyu almışsınızdır ve kanında beto mutlaka vardır.halbuki bu köpekleri yetiştirenler işin gerçeğini sorsanız size söyleyecektir.(cor ve bet için)
gelelim şampiyonluğa;
bölgesinde ki baş köpekleri yenmeden şampiyon ilan edilen birsürü devşirme bugün sanal ortamda gezinmektedir.ama şampiyonluk kimsenin babasının malı değildir ve kimse kimseyede veremez. şampiyon olmanın yolu turnuva festival ve ikili özel maçlardan geçer. benim köpeğim Keş bursa için iddalıdır ve Bursa da şampiyondur. çünü bursa içinde ve çevresinde ki 3-4 baş köpeği aynı sezon içinde yenmiştir. ama Türkiye sıralamasında belkide ilk 50 ye girmez. bunu ancak Ülke çaplı organizasyonlarda anlayabiliriz. çok katılımlı bir turnuva kazanmadan yada kazanmış köpeği yenmeden benimde olsa o köpek Türkiye veya bölge şampiyonu değildir.Onun için köpek alırken yada yetirştirirken bu işin ehli olan dürüst insanlardan mutlaka yardım alın. sonra hüsran yaşamayın.
güzel bi konuya değinmişsin ercüment abi.
sarısaka; yanlış işler yapiyorsun bak, bu siteye giriş yapmak istiyorsan rahat dur strateji değiştirerek bana laf göndermeside yapma, yanlış insanla ugraşiyorsun .... BASCO hatrına açtım banını görüyorumki devam ediyorsun çok ayıp
Sahte efsaneler, sisirme itlerle dolu piyasa. Sirf maddi rant pesinde olan insanlarin goz boyamak icin biryerlerini yirtarak reklam pesinde olmalari, bu isin civkini cikariyor. ,)
(02-09-2009, Saat:12:30)t34h3r Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sarısaka; yanlış işler yapiyorsun bak, bu siteye giriş yapmak istiyorsan rahat dur strateji değiştirerek bana laf göndermeside yapma, yanlış insanla ugraşiyorsun .... BASCO hatrına açtım banını görüyorumki devam ediyorsun çok ayıp

bak arkadaşım ben hangi işin doğru hangi işin yanlış olduğunu biliyorum. ben hayatım boyuncada kimseye ayıp olacak birşey yapmadım. hep doğruları konuştum veya yazdım.ben yıllardır köpek yetiştiriyorum bir tek köpek satmadım.para ile aldım diyen varsa gelsin köpeklerimin hepsini hediye edeyim.benim yazımda eleştirdiğim kesim çok açık.ben insanları kandıran paralarını hortumlayan veya hortumlatan insanları eleştiriyorum. bizim gibi emekçilerin hakkını yiyen insanları eleştiriyorum.senin üstüne alınmana ne gerek varki. esas alınması gerekenler ses vermemişken senin onları savunman çok yanlış. gelelim sabahattin in hatırına; bu site seninse kardeşim al hayrını gör. ben kimseye banımı açın demedim. ben sadece malum şahıslarmı konuşmalarımdan rahatsız olduda banladım onu sordum. ama görüyorumki bizim gibi dürüst insanlara hiçbir yerde yer yok. bunuda birkez daha öğrenmiş olduk. sen zahmet edip beni banlama kardeşim söyle ben üyeliğimi silerim zaten.bak başkaları gibi sağda solda küfür etmiyorum intokoya veya bilmem nereye bu site yada yönetimiyle alakalı birşeyde yazmıyorum. küfür falan hiç etmiyorum.üye profilinde adresi ve telefon numarası yazan kaç tane üye var bu sitede sen söyle.arayan fikir alan yardım isteyen herkese ulaşan ve yardım eden, en iyi damızlığı için ücret istemeksizin çekerim diyen bir kişi daha varsa buyurun yola onlarla devam edin. şimdiye kadar bana tanınan imkanlardan dolayıda çok teşekkür ederim.
mesaj attım sana konu hakkında
bence büyütmemeniz gerekir abilerimn bu olayları.mnr abi ben bilmem laf dokundurmak için yazıp yazmadığını bence sadece konuya bakalım ve bence haklı da bi konu.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14