Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Şişirilmiş köpekler,sanal şampiyonlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Evet guzel bır konu arkadaslar sanal sampıyonla meydan sampıyonu bızler yanı halk belırler kımın sanal kımın meydan sampıyonu oldugunu bız ızleyıcıler belırlerız degılmı kım kımın ne oldugunu cok ıyı bılıyor...
konunun içeri bakımında güzel ve yararlı teşşekkür ederim
Ortalik $i$irilmis soy kayniyor dediginiz gibi. ,) İt'lerin tek bir adam akilli maci yok '' EFSANE '' diyorlar. ,) Ardindan geliyor EFSANA bilmem ne oglu bilmem ne yahu adama sorarlar; '' Babasi ne yaptida efsane oldu? Dölü ne yaptida bu kadar abartiyorsunuz? '' ,) Atiyorlar siradan 2/3 it'in onune etiketi yapistiriyorlar ticarete vuruyorlar. ,) Saglam it'lerle olan maclarini gordugumuzde ise dayak yemekten baska secenekleri kalmiyor. ,) İnsanlar biraz acik gozlu olup saf davranmasalar kimse gozlerini boyuyamaz. ,)
exefor150 yormların ve cevapların bu saatte benı cok guldurdu allah senden razı olsun )) kımsın bılmem ama acayıp guldum )) hahahahahahahahahah
(17-11-2009, Saat:12:02)efexor150 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]
(17-11-2009, Saat:02:56)apaçi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]efexor ıcıyonmu yoksa satıcımısın eczanemi firmamı
.haklısın bilader herkes kullandığı nickin hakkını vermeli,eminim sende kafanda hindi tüyü ve elinde savaş baltasıyla dolaşıyorsundur,kafa deriside yüzermisin apaçi?
arkadaşlar burada Ercüment bey köpekçiliğimiz adına faydalı olmak adına bir konu açmış sağolsun.arkadaş ,güya dalga geçiyormuşum gibi izlenim yaratıp söylediklerimi farklı anlama çekmeye çalışıyor.her insan bir aynadır ışığı farklı yöne yansıtacaktır elbet,eğer bu aynayı kırarsanız kırıklarıda bir yerlerinizi keser.Ercüment kardeşim yazdıklarımı faydalı bulmazsa bir daha da bu konuya yazı yazmam.

hayır ne münasebet. herkes kendini fikrini diğer insanları kırmamak şartıyla özgürce söylemeli bence. yazdıklarına hak veriyorum. lütfen devam et.
(14-11-2009, Saat:05:09)sarısaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bakın bugün karfur-ercüyes-karabaş-kırmızı-pehlivan-robot-ejder gibi köpeklerle maç yapmak için onların dövdüğü köpekleri rahat dövüp ilave olarakta sezon içinde 4-5 maç nağmağlup gelmek lazım. alın size katagori.

Başa oynamak için ilerlemek isteyen bir köpek bu 7 baş köpeğin yendiği 5 er köpekle maç yapmaya kalksa birde üstüne bu baş köpeklerle maç yapsa 45 tane maç yapması lazım baş köpek olmak için.
Böyle bir mantıkla yeni bir baş köpeğin çıkması imkansızdır.
bence bu iş sistemli başkanlı üyeli bi turnuvada olur yoksa bu işin içinden değil biz kimse çıkamaz.örnek: geçtiğimiz yıllarda SAMSON da afyonlu ARAP ta şanpiyondu ama bi türlü karşılaşamadılar.ikiside tr nin sayılı soylaından atalarıda bellli ama bu karşılaşmada biri yıkılacak ve yıkılan gözden düşecek illaki enik satışları filanda düşecek.burdan samson ve arabın sahiblerine tşk ediyorum emekleri için. ben bu köpekleride sadece örnek olarak gösterdim yanlış anlaşılma olmasın.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14