Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Şişirilmiş köpekler,sanal şampiyonlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
sorun kategori belirlemekten çıkıyor zaten.isimsiz köpekle maç yapmak;fare kazanmak için dağı kaybemeyi göze almak gibi birşey.isimsiz köpek içinde tam tersi :bakarsın dağ gelir fare giderse gitsin mantığı hakimdir,bu durumda isimsiz köpeğin sahibi daha özgür karar verebilir.zirvede kalmak içinde yeni başarı gerekir elbet.bir sanatçı hep aynı şarkıyı söylerse şöhreti biter.
(09-11-2009, Saat:09:33)efexor150 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sorun kategori belirlemekten çıkıyor zaten.isimsiz köpekle maç yapmak;fare kazanmak için dağı kaybemeyi göze almak gibi birşey.isimsiz köpek içinde tam tersi :bakarsın dağ gelir fare giderse gitsin mantığı hakimdir,bu durumda isimsiz köpeğin sahibi daha özgür karar verebilir.zirvede kalmak içinde yeni başarı gerekir elbet.bir sanatçı hep aynı şarkıyı söylerse şöhreti biter.

bakın bugün karfur-ercüyes-karabaş-kırmızı-pehlivan-robot-ejder gibi köpeklerle maç yapmak için onların dövdüğü köpekleri rahat dövüp ilave olarakta sezon içinde 4-5 maç nağmağlup gelmek lazım. alın size katagori.
kategori derken bende ;meydanda kazanılmış başarıları kastetdim ,yoksa 1 depo mazotla değil.o dediğin iş için önce herkesin sözünü dinleyeceği bir kurul ve başkan olması lazım turnuva sistemine geçilirse olur belki.şu anki fevri ortamda zor.
efexor ıcıyonmu yoksa satıcımısın eczanemi firmamı
(17-11-2009, Saat:02:56)apaçi Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]efexor ıcıyonmu yoksa satıcımısın eczanemi firmamı
.haklısın bilader herkes kullandığı nickin hakkını vermeli,eminim sende kafanda hindi tüyü ve elinde savaş baltasıyla dolaşıyorsundur,kafa deriside yüzermisin apaçi?
arkadaşlar burada Ercüment bey köpekçiliğimiz adına faydalı olmak adına bir konu açmış sağolsun.arkadaş ,güya dalga geçiyormuşum gibi izlenim yaratıp söylediklerimi farklı anlama çekmeye çalışıyor.her insan bir aynadır ışığı farklı yöne yansıtacaktır elbet,eğer bu aynayı kırarsanız kırıklarıda bir yerlerinizi keser.Ercüment kardeşim yazdıklarımı faydalı bulmazsa bir daha da bu konuya yazı yazmam.
@efexor150 , Kızılderililer Kartal tüyü takarlar ayrıca Apache kabilesi Kartal tüyü kullanmaz bandana kullanırlar Smile
mimkemal ,herzaman yalamacı değil yargılayıcı yorumlarınla konulara dinamizm getiriyorsun takdire şayan.ama burda millete kartal tüyü arattıma.bizim amacımız yol göstermek sadece.eğer benle uğraşacaksa bi kovan bal alıcak(lafları yiyebilmek için) yada alacalı beygirine binip köpeğine kilometre yaptıracak(belki mazot yakmadanda efsane olunur)
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14