Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Şişirilmiş köpekler,sanal şampiyonlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
yavru satışı işine ben pek sıcak bakmıyorum.ama bu işten başka ekmek kapısı olmayanlar için güzel bi iş diyelim.yalnız bu işide düzgün ve kaliteli yapmak lazım.sen şimdi gidip belli bi soy eniği olarak gösterip milletin o soya sevgisinden faydalanıp satış yapıp milleti de enayi yerine koyarsan bunun dürüstlüğü olmaz.bi de şu var ;internetten köpek alanlar için konusuyorum.bazıları internette şişirilip,allanıp pullanıp köpeklere sanki yazılanlar gerçekmiş gibi inanıyolar mesela gidip 100 lira etmez köpeği 2milyara alıp geliyolar sonu hüsran oluyo.bu işte bi yerden sonra satıcının suçu yok;o işi o şekilde yapan satıcı bu işin çakalı,kurdu olmuş millette enayiyse bende paramı kazanırım diyo resmen,bazı saf insanlarda inanıyolar yazılan şişirilmelere.bu etik olarak doğru değil aslında;ama değişen dünya ve insanlar bu yola doğru gidiyolar,aralarında tektük dürüstleri olsada.burdan tavsiyem araştırmadan,soyunu sopunu bilmeden,gidip yakından görüp sevmeden dokunmadan,güvendiği abilerinden kardeşlerinden al onayını almadan internetten köpek almasınlar.yoksa ercüment abinin dediği ve benimde desteklediğim gibi güzelce bi hortumlanıp enayi yerine konulabilirler.
şimdi bi ara unutturma ben bu konuyla ilgili sana bomba bi olay anlatacağım...
tmm abi sen sölemezsen burda ben sana hatırlatırım.
ercüment arkadaşıma katılıyorum. güzel bi konuya değinmiş. insanlar hortumlanıyor. ben bile köpek çektirmek için 1500 tl para harcadım oysaki maaşım 700 tl 1,5 yıldır bu işi yapıyorum 5 bin tl geçti harcadığım para.
iyi bir konuya değinilmiş
evet arkadaşlar. bu konuyu nekadar çok gündemde tutarsak çürük elmaları okadar kolay ayıklarız.
Bazı büyüklerimiz Tr. Şampiyonu yavruları diyerek 3000 Tl ve üzeri yavru satabiliyor çok kolay en büyük rantı bu olayın bence tabiki net üzerinden de reklamı pompaladımı olay bitiyor. Bu sezon şişme balon itler teker teker döndürülecek eminim. Millet görecek herşeyi kendi notunuda verecek bence eski şişirme/pompalama dönemleri kapanmak üzere.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14