Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Şişirilmiş köpekler,sanal şampiyonlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
(02-09-2009, Saat:06:57)Bbyd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]bence büyütmemeniz gerekir abilerimn bu olayları.mnr abi ben bilmem laf dokundurmak için yazıp yazmadığını bence sadece konuya bakalım ve bence haklı da bi konu.

konunun minürle bir alaksı yok. kendisini tanımam etmem eleştirecek bir alışverişimde olmadı. alınması gereksiz olmuş.anladığım kadarı ile o karabaşı eleştiriyorum zannetmiş alakası yok.ama bu konu çoğu köpek sevdalısı insanın dikkat etmesi gereken bir konu.bence bunları tartışmalıyız ki bizim geçmite yediğimiz kazıkları alttan gelen genç arkadaşlar yemesinler.
ercument kardesım cok guzel konuya degınmışsin tebrik edıyorum
(02-09-2009, Saat:05:08)DarkLord Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]Sahte efsaneler, sisirme itlerle dolu piyasa. Sirf maddi rant pesinde olan insanlarin goz boyamak icin biryerlerini yirtarak reklam pesinde olmalari, bu isin civkini cikariyor. ,)

tabi abi. benim yıllarca canım yanmış bu konuda benim bunu yazmaya hakkım var.ben kendi köpeklerimi yetiştirene kadar yediğim kazıklarla çiflik kurardım. kimin köpeği şampiyon olmuş banane. iyi alkışlar geçerim. ama iş yetiştiricilik ve sahtekarlık olursa orda ben bildiğimi yazarım arkadaş.buna hakkım olduğuna inanıyorum.adamın köpeği doğru dürüst bitane maç yapmamış afedersiniz ossuruktan köpekleri yenmiş bir bakıyorsun şak efane olmuş.ben bu camianın insanı isem eleştiririm.bende yapınca siz eleştirin.
(02-09-2009, Saat:07:18)bozan61 Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ercument kardesım cok guzel konuya degınmışsin tebrik edıyorum

yalanmı sinan gittin gördün yerinde durumu.bizde yıllarca gittik. insan bukadarda enayi yerine konmazki kardeşim. yazık günah.bu zamanda zor şartlar altında köpekçilik yapmaya çalışıyoruz zerre kadar kazancımız yok. sen şahitisin akşam kaçta ayrıldım yanından gece 3 te bursa ya geldik sabah 7. ee bu durumun köpek sevdasından başka bir açıklaması varmı kardeşim yok. ozaman benim bu sevgimi kimsenin kulanmaya hakkı yok demi.insanlar dürüst olsun .neyse onu söylesin.kendini de başkasınıda şişirmesin.
ben senin ne demek istediğini anladım ercüment abi hemde çok iyi anladım.o yüzden sen konusmussun benim bu konu hakkında ayrıntılara girmeme de gerek yok.
(03-09-2009, Saat:02:47)Bbyd Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]ben senin ne demek istediğini anladım ercüment abi hemde çok iyi anladım.o yüzden sen konusmussun benim bu konu hakkında ayrıntılara girmeme de gerek yok.

herkesin yarası var bu konuda.bu konu bance camia içinde konuşulup tartışılması gereken en önemli konu. bu konu konuşulmadıkça ağız tadıyla kimse iyi köpek te yetiştiremez. alamazda. üç kağıtçılar hariç. ben diyorumki biz birbirimize taş atıp aferdersin sidik yarıştıracağımıza içimizdeki çürük elmaları ayıklayalım. emeğe saygı duyulsun.büyük küçüğünü sevsin küçük te büyüğünü sevsin. kimse klavye başından ukalalık etmesin.herkeste iyi köpek olsun herkes hevesini zevkini alsın.
ercüment abi peki kimdir bu şişirilen kopekler ve sanal şampiyonlar burası serbest tartışılacak bi form hakaret niteliğini aşmadan kopek ve sahiplerini rencide etmeden herkes yorumunu yapar die düşünüyorum....
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14