Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Şişirilmiş köpekler,sanal şampiyonlar.
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14
Evet çok haklısın
güzel konu
Tebrikler
(01-09-2009, Saat:10:57)sarısaka Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]merhaba kangal ve çoban köpeği camiası.
teknoloji ilerledikçe ve iletişim kolaylaştıkça daha rahat iletişim kurar olduk. çok uzaklardaki insanlarla hertürlü etkileşimi kolayca başarıyoruz. bunlar iyi şeyler. tabi bu kolaylıkların birde olumsuz yanları var. örneğin bir köpeği olan arkadaş o köpeğini kıytırık maçlarda allayıp pullayıp türkiye nin öbür ucuna fahiş fiyatlardan satmanın yada yavrularını elden çıkarmanın kolaylığını yaşamaya başladı. aynı şekilde hiç alakası olmayan soylarda köpekleri onun yavrusu bunun kardeşi diye millete gazladı. açın ilanları bakın ne şampiyonlar var.(kendince) bütün ilanlar için demiyorum içlerinde son derece doğru ve dürüst olanlarda var tabi. ama yalan olanların oranının fazal olduğu bir gerçek. örnekleyecek olursak Güdük soyu nevşehirde bir tek Ali Aydoğmuş ve fatih lerde varken bugün o bölgede köpek almaya kalkın hele birde yabancı iseniz hapı yuttunuz. kesin size gelen it güdüktür. aynı şek aksaray içinde geçerli kesin corc soyu almışsınızdır ve kanında beto mutlaka vardır.halbuki bu köpekleri yetiştirenler işin gerçeğini sorsanız size söyleyecektir.(cor ve bet için)
gelelim şampiyonluğa;
bölgesinde ki baş köpekleri yenmeden şampiyon ilan edilen birsürü devşirme bugün sanal ortamda gezinmektedir.ama şampiyonluk kimsenin babasının malı değildir ve kimse kimseyede veremez. şampiyon olmanın yolu turnuva festival ve ikili özel maçlardan geçer. benim köpeğim Keş bursa için iddalıdır ve Bursa da şampiyondur. çünü bursa içinde ve çevresinde ki 3-4 baş köpeği aynı sezon içinde yenmiştir. ama Türkiye sıralamasında belkide ilk 50 ye girmez. bunu ancak Ülke çaplı organizasyonlarda anlayabiliriz. çok katılımlı bir turnuva kazanmadan yada kazanmış köpeği yenmeden benimde olsa o köpek Türkiye veya bölge şampiyonu değildir.Onun için köpek alırken yada yetirştirirken bu işin ehli olan dürüst insanlardan mutlaka yardım alın. sonra hüsran yaşamayın.
11 sene geçmiş konu üzerinden ama konu güncelliğini koruyor. Bilmem kimin torunu deyip bi kamyon para istiyolar itlere.
(02-09-2009, Saat:12:30)Ben neden izleyemiyorum videoları. Yardımcı olur musunuz? Adlı Kullanıcıdan Alıntı: [ -> ]sarısaka; yanlış işler yapiyorsun bak, bu siteye giriş yapmak istiyorsan rahat dur strateji değiştirerek bana laf göndermeside yapma, yanlış insanla ugraşiyorsun .... BASCO hatrına açtım banını görüyorumki devam ediyorsun çok ayıp
Konu yıllar önce açılmış ama bir arkadaşında yazdığı gibi hala güncel bir konu. Eskiden bir kaç maç kazanıp köpeğini şampiyon ilan edenler olurdu, şimdi ise hayatında hiç maç yapmamış en büyük başarısı köyde ki köpekleri boğmak olan ya da güçsüz kavga etmeyi bilmeyen hafif siklet kurtları eşiyle birlikte boğan köpekler efsane ilan ediliyor. Bunu özellikle youtube daki  genelde bu site gibi sitelerden bir haber, hayatında en fazla 4 5 köpek boğuşu izleyen bu işlerden pek anlamayan kitle yapıyor. Bu kitle gerçek efsaneleri tanımaz, eğer köpek sahibinin youtube da iyi bir abone sayısı varsa onlar için efsane köpektir. Bazen hiç kıyaslanmayacak köpekleri kıyaslayıp %100 kaybedecek köpeğin kesin kazanacağını söylerler bazen vasat köpekleri çok büyük gösterip iyi köpekleri kötülerler. Bazı art niyetli kişilerde bunu bildikleri için bazı insanların bilgisizliğinden yararlanarak bırakın boğuşmayı meydanda kaçan ya da kaçacak köpekleri efsane diye insanları kandırıyorlar. Ve bu insanlar bir süre sonra o kadar yanlış bilgilerle kafalarında bu köpekleri büyütüyorlar ki birisi gelip ''kardeşim senin şu yere göğe sığdıramadığın köpek aslında öyle bir köpek değil'' dediği zaman duygusallaşıp hemen saldırıya geçiyorlar kanıtları gösterdiğiniz zaman bile inanmıyorlar. Çünkü bilgisizken işi yanlış yerden öğreniyorlar. Bir köpeği kendine denk bir rakiple tek başına görmeden net konuşmamak lazım. Ama işte çoğu kişi bunu bilmiyor. Fanatik olmadan işi iyi bilip öyle yorumlayacaksın ya da konuşmayacaksın. Aslında her şey bu kadar basit.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14