Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: milli takım
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3
bu abdullah avci hic milli heycan galan koymadi milli takim oldu gurbetci tak sizce bu isin sonu nereye varir
milli takımda en güzel şey formalar gerisi hikaye
Sorun sistemimizin olmaması ve doğru hoca ve hak eden oyuncuların alınmaması.
2002 de yarı finale çıktık ama güçsüz takımlar geldi, iyi takımlar erken elendi, sonra 2004 ve 2006 ya gidemedik. 2008 de 40 yılda bir olacak şey oldu ve tesadüf eseri yarı finale çıktık iyi oynamadan sonra 2010 ve 2012 yok. İyi takım olsak son 6 turnuvanın en az 5 ine giderdik.
Yılmaz VURAL diye bir değerimiz var, kimse bu adamı düşünmüyor. Adamın Daum' dan hiçbir eksiği yok ama ne milli takıma ne de Fenere bu adamı almıyorlar. Bir deneseler ne çıkar. Adam açık açık talibim dedi, Hiddink'ten sonra, Abdullah AVCI geldi. Yılmaz VURAL gelse bundan daha mı kötü olacaktı?
Sistem yok yanlış hoca seçimleri, hak eden oyuncuların alınmaması bu sonuçları çıkardı.
abilerim proffessionel oynamis bir futbolçuydum!bunlar fassa fiso sizin dedikleriniz!dediklerinizin içinde olmayan insanlarsiniz!(milli takimda en güzel formalar)bu dogru!Avçi cok iyi bir antrönerdir!bütün oyunçular kötü!1tek emre Belözoglu müçadele ediyor yirtiyor kendini!cok kendini begenen kendini iyi sanan oyunçular var milli takimda!keske hicbiride kendini star görmesse!size 1 sey söyliyim bakin Zlatan Ibrahimoviç milli takimda stardir ve herzaman deniliyor antrönerleri diyor bizim en iyi oyuncumuz!öbürleri kiskanmiyor onunla beraber birlikde daha iyi güç oluyor!demek istedim su bizdede 1tane baba oyunçusu olsa iyi olur!hicbirisindende baba oyunçusu olamaz!selcuk inan volkan burak hassn ali tunay ekiçi sahin altintop arda !milli takimda 2 kisi büyük roll alacak oda Topal ve Belözoglu öbürleri hep küçük takimlarda iyi oynayanlari almasi lazim Avci hoca!
Saygilar
fenerli degilim abi
arkadaslarim fenerli galiba Smile
kac senedir gidemedik dunya kupasina yazik ama yapacak bir sey yok
Abdullah AVCI iyi teknik drektör, kimsenin lafı olmaz. Ama geldi Selçuk İNAN'ı kesti ki adam geçen yılın en iyisi. Yerine aldığı adamlar formsuz ve takımlarında fazla oynamayan oyuncular. Bunu yapmaya hakkı yok dalga geçer gibi. Ersun YENAL geldi, Hakan ŞÜKÜR'ü kesti, bu Selçuk'u. Gelir gelmez değişik bir şey yapıp birden bişey olma havasındalar. Selçuk'u kesip o zaman takımında oynamayan Emre'yi veFenerde formsuz olan Topal'ı oynatmasının mantıklı bir açıklamasını yapamaz. Milli takımda yap boz gibi oyuncuların yerleriyle oynayıp, keyfine göre adam sokamazsın. O an mevkisinde en formda kimse onu oynatırsın. Bu kadar basit. Kendi kendine işi zorlaştırdı. Ama hala şansımız var, tabi hatalarndan ders alırsa.
Sayfalar: 1 2 3