Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Bahceliden Hektor Oğlu Sarı Paşa 16 Aylık Yeni Resim ve Video Eklendi
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15
bu yorumun bile siteden atilma sebebin, seni atmiyorsam onu hic atmam ben kural uygularsam suan burada yazan hepsini atmam gerek sorun o zaman cözülür benden kimse ayrimcilik beklemesin arasin veya aramasin onu bana degil ona söyle beni ilgilendirmeyen seylerle ugrasmam bunu herkez iyi bilir.

metin kardesim ben sana yazmadim son yorumu, biliyorsunki ben adam atmam siteden kolay kolay anca siteye ters yorum yaparsa kötülerse o is olur. gerekli uyari mesaji yolladim zaten ona onun bana yazdigi cevap olumlu oldugu icin birsey yapamiyorum. eger onun atilmasini istiyorsaniz küfür edenler hakaret edenler daha fazlasini yapanlar var o atilirsa burada yalan yada dogru sebep yok ortada aksine sikayet edenler kurallara uygunsuz yorum yapanlar.

Zidane

yıne sataşmalar baslamıs acıkcası konulara genel olarak bakıldıgında bu bombacı mulayım sıteye resmen ınsanları bombalamak ıcın gırmıs . yalnız dıkkat etsınde o bomba bır taraflarında patlamasın !
boyle car car konusan ınsanların kapılarında besledıgı zaarları tahmın bıle edemıyorum varsa eger yuregı besledıgı bır kopegı koysunda herkes gorsun kımde ne var !
en ufak bır kufurunde atılacaktır teacher efendıye duyurulur ..
o da kendınce kurallar cercevesınde hareket ettıgı ıcın bızler bısı dıyemıyoruz ..
yeterı kadar prım verdık boyle dallamalara .....
maşallah
fevzı abı hayırlı olsun cakı gıbı masallah hayrını gor (not : kımın ogluymus kımın cukunden dusmus umrumda degıl ıt sekıllı belli )
tşkl cem daha iyileri sana yakışır baksana bitanesi çıktı milleti birbirine düşürdü
maşallah çok sert köpekmiş tüyü kadar ömrü olr
maşalah aslanıma gün geçtikce dahada iyi oluyo
Sayfalar: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15