Ana Sayfa - TR Kangal Forum

Tam Versiyon: Vahşi Köpekler & Kudu Öldüruyor
Şu anda arşiv modunu görüntülemektesiniz. Tam versiyonu görüntülemek için buraya tıklayınız.
Sayfalar: 1 2
yazık yahu adi köpekler vay
öldürmeden taze taze yedi namıssızlar Smile
kurtlar yine asil hayvan önce boğuyo öldürüyo sonra yiyor bunlar piskopat
vay arkadaş bi sırtlan bide bu vahşi köpeklerden nefret ediyom gerçi bu vahşi köpeklerde sırtlan soyundan geliyo gibi ???
kahpe hayvanlar
Afrika yaban köpeği köpekgiller(Canidae) familyasındandır. Sürü olarak avlanan afrika yaban köpeğinin nesli tükenme tehlikesi altındadır. Mecbur avlanacak hayvan o da onun kısmeti yani.

Sırtlan sanıldığının aksine köpekgiller familyasından değil misk kedisigiller soyuyla yakın akrabadır. kedigiller veya köpekgiller familyasından değil. Ancak sırtlanın dişleri ve kafatası normaldeki görünüşünün aksine kedigillere daha yakındır. İlginç şekilde sürü lideri dişidir ve daha iridir. Aşırı testeron salgılamasından dolayı klitorisi penis gibi görülür.

Sırtlan ve köpek çiftleşmesinden dna farklılıklarından dolayı yavru almak mümkün değil. Ancak afrika yaban köpeği ile evcil köpeklerin çiftleşmesinden yavru alınabilir. Bu melez yavrular genellikle kısır olmaz. Kurtlardan ayrılan köpekler 10-12 bin önce ayrılmasından dolayı aynı şekilde kurt- köpek kırması melezleri de genellikle kısır olmaz.
Sayfalar: 1 2